14 града са се включили активно в инициативата "Великден за всеки"

  • 23 април 2019 10:27

  • 222
  • 0
14 града са се включили активно в инициативата "Великден за всеки"
© Булфото/архив

14 града се включиха активно в инициативата "Великден за всеки". Това заяви за сутрешния блок на Радио "Фокус" националният омбудсман Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

,,Вчера бяхме в Кърджали, където раздадохме 500 хранителни пакета в църквата, в централния православен храм и в централната джамия. Това е знак на толерантност, представен от институцията, който беше добре приет от гражданите на Кърджали. Днес ще бъдем в пенсионерски клубове в София. Миналата седмица на Лазаровден бяхме в църквата в "Обеля", утре ще бъдем в Стара Загора. В четвъртък ще боядисваме яйца на площад "Света Неделя" под егидата на Негово Светейшество българския патриарх Неофит, който благослови и тази година кампанията'', обясни Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тя каза още, че кампанията "Великден за всеки" е протекла изключително активно.

,,Пакети с храни са раздадени в Шумен, Варна и Пловдив. Днес предстои раздаване на хранителни продукти в Перник и Кюстендил'', добави омбудсманът.

Последвайте канала на

Владимир Василев
222 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини