Цвета Караянчева: Важно е да се връщаме към заветите на нашите предци

  • 16 април 2019 21:42

  • 421
  • 3
Цвета Караянчева: Важно е да се връщаме към заветите на нашите предци
©

Разпознава ли се днешният български народ в този портрет, очертан преди 140 години от учредителите? Това попита в началото на тържественото си слово председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на официална церемония във Велико Търново, която присъства на празничната заря-проверка по случай 140 години от приемането на Търновската конституция.

,,Със сигурност идеалите са ни същите, със сигурност сме напреднали малко, но пътят към постигането е труден, стръмен, с много предизвикателства и завои. Затова е толкова важно в дни като този и на годишнини като днешната да се връщаме към извора, към заветите на нашите предци и по тях да си сравняваме компаса'', заяви още Караянчева.

Последвайте канала на

Владимир Василев
421 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ii

2019.04.17 | 06:55

3

дедите ни не са провеждали джендър политики като вас

сд

2019.04.17 | 06:40

2

не сме напреднали , а напръднали. дедите ни ако ни видят какви ги натворихме ще се обърнат в гроба. между старите българи от преди 100 години и сегашните няма нищо общо. ония са оряли с коня, правили са по няколко деца и са ходили на фронта да се бият с империи, а или живеят при мама докато стигнат пенсия, или емигрират щото тука нямало какво да правят. дядовците им намирали какво да правят и как да се изхранват, а белите им пухкави наследници с високи претенции и капризи не могат да намерят и отиват да се подлагат на доброволна асимилация в чужбина.

дкмс

2019.04.17 | 01:28

1

марш на женския са пуснали хубави марули. лелче!!!

Добави коментар

Водещи новини