Близки на почерненото семейство след сблъсъка с Местан: Той е човек с възможности, може да го изкарат невинен

  • 16 април 2019 08:49

  • 48533
  • 12
Близки на почерненото семейство след сблъсъка с Местан: Той е човек с възможности, може да го изкарат невинен
©

Близки на почерненото семейство, чието 6-месечно бебе загина при тежката катастрофа с участието на лидера на ДОСТ Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, се надяват да получат справедливост. Мъж, който е братовчед на бащата Юсеин Ахмед, коментира в ефира на БТВ, че се е чул с него след сблъсъка и е споделил, че не е карал с превишена скорост.

"Видял е колата, но си е помислим, че господина ще спре и ще му даде предимство, защото той е бил на път с предимство. Опитал се е максимално да се изтегли в ляво, но все пак се е случила трагедията".

Чичото на бащата, шофирал по време на инцидента, добави, че вярва в правосъдната система и искат Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в да получи наказание. "Как Местан е измерил с каква скорост се е движил Юсеин. 10 000 за него са джобни пари. Аз вярвам в нашата правосъдна система и очакваме справедливост. Дано няма двоен аршин. Той е човек с връзки и може да го изкарат невинен."

Според семейството той добър шофьор и досега не е имал инциденти на пътя.

Лидерът на ДОСТ Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е с повдигнато обвинение след случилото се. Той ще отговаря за причиняване на смърт по непредпазливост, съобщиха от Окръжна прокуратура - Кърджали. Той беше задържан вчера след катастрофа, при която загина 6-месечно бебе. 

Местан излезе от ареста под парична гаранция от 10 хиляди лева. Наложена му е забрана да напуска страната.

"Покрусен съм, искрени съболезнования, имам само една молба обаче - да не раздаваме предварително присъди“, призова лидерът на ДОСТ Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в пред БТВ.

„На снимките се вижда моята кола, станала фронтално на пътя. Но ако съм пресякъл предимство, тази кола трябваше да е ударена отляво, защото завивам отляво. Всички видяхте, че тази кола е непокътната отляво. Ударена е фронтално, от удара се измества и застава даже в посока Гърция и хората, които дойдоха, са мислиха, че е пътувала не към Кърджали, а към Гърция другата кола", обясни Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"Категорично ударът е в дясното на мен платно, ляво на неговото. Нищо, абсолютно нищо не можех да направя. Спрях, погледнах наляво - нямаше кола, надясно - нямаше кола. Минах в лявото платно и колата застана на пътя на Кърджали, затова ударът е фронтален", продължи той.

"Безкрайна е тази трагедия, но вината е друго нещо", коментира политикът.

"Съпругата ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на починалото дете. Изразила е съболезнования и желание да отиде на погребението. Разбираме болката на тези хора, експертиза, вина - не ги интересува. И аз да съм на тяхно място, ще е само болка", каза още Местан.

Според независими пътни експерти кръстовището е опасно, според АПИ е консултирано с полицията и не е.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
48533 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2019.04.17 | 18:57

12

Плъзгав като змия е Местан ! Отвратителен е и като политик и като човек ! Дори и Доган го разбра какъв мръсник е !

2019.04.17 | 12:45

10

Е за това видеорегистраторите трябва да станат задължителни. Не скъпи, не се измъквайте с това.

2019.04.17 | 12:46

11

А дори и да не са, който си сложи, ще е само в негов плюс.

2019.04.16 | 09:23

1

Във България има една максима за кокошка няма прошка за милиони няма закони

2019.04.16 | 23:54

9

От тъп максими сте на тоя хал.
Най-бедната страна не само в ЕС, а на целия континент.

Българин

2019.04.16 | 09:25

2

Не може, а ще го изкарат невинен. Гаранция 100 процента.

357

2019.04.16 | 17:51

8

Мешерето да съди лютив местан защото е циганин,не е турчин.

Сулей Манпаша

2019.04.16 | 16:49

7

Да бъде съден с цялата строгост на шириата. Ишалла!

Az

2019.04.16 | 16:13

6

Абе хора няма ляво няма дясно или пък челно има си знак Стоп не , говорим за отнемане на път с предимство , неможе да ми ги разправя тея че е спрял на стопа и не го е видял , човека с 1000 км ли се е движел че да не реагира и неможе Местан да си мисли че другия ше спре това води че все пак той не е спрял на Стопа а си е продължил с висока скорост и е пратил другия в нивата чак , че и се е преобръщаха няколко пъти с колата. Говорим за виновник който трябва да си поеме последствията.

Йовчо Домусчиев

2019.04.16 | 13:15

5

Точно така, би трябвало. Ако е опасно, общината или държавата да поемат отговорност.
Не съм против Места, само защото бил Местан.
Има ЗДП, има правилник, следствие.
Тази държава, трябва да започне да си върши работата.

ловец

2019.04.16 | 10:49

4

щом е било кръстовището опасно, що е прието? трябвали да стане нещо с "Голям" човек и с жертва та някой да се задейства? къде са прокурорите? къде е Ххелзинския комитет на г-н Сорос и др. такива накичени да намират косури. Ха сега пътното в Кърджали да се събере на спявка и всички от долу догоре да бъдат удрусани като зрели круши.
Съболезнование на пострадалите.

2019.04.16 | 10:09

3

ne zashtitavam mestan no ako kola izliza ot vtorosterenen pat ti triabva da e udarena ot liavo a udarat e celen koeto govori tce mestan e bil izliazal vece.

Добави коментар

Водещи новини