Отворено писмо към родител „А“ и „Б“

  • 03 април 2019 10:14

  • 992
  • 6
Отворено писмо към родител „А“ и „Б“
© новини.бг/архив/

Драги родители „А“ и „Б“. Поздравявам ви с последователността да се представяте като очарователно неинтелигентни същества. За това по-долу. Всъщност, вие не сте родители. Щом сте „А“ и „Б“, значи нямате дете а имате „В“. Ако искате бъдете родител 1 и 2, но тогава пак нямате да имате деца а 3, четири и ако щете и пет.

Та, родители „А“ и „Б“, оставете останалите хора да имат деца а не цифри и букви. А ако ви е трудно да се впишете, пробвайте като настойници.

Знам, че ви е самотно да нямате деца. Това е основно щастие за всеки човек. Желанието ви да осиновявате и възпитавате, и най-вече обичате деца ви прави чест, но точно честта не ви дава право да изисквате някаква антиеволюционна уравниловка в отношенията между хората. Виждам, че правите каквото сварите в законодателен план, за да си запълните тази естествена празнина. Имате лоби, пари, явно и позиции. Но, родители „А“ и „Б“, знайте че дори вашето „В“, всъщност е на този хубав свят благодарение на мъж и жена.

 Вие сте упорити и по някакви незнайни за мен причини готови да хвърляте големи пари във вашата кауза. Светът е устроен така, че парите водят победата. Но имайте предвид, че тази победа не ви прави по-силни, а по-глупави.

Гравитацията също може да се забрани. Да се пуснат листовки, да се налеят пари и да се направи фестивал против гравитацията. Но това не прави гравитацията да не съществува, а само прави участниците в този демократичен форум по-тъпи. Честито.

За мен да си зорлем нещо различно от биологичната дефиниция не е интелигентно.

 Да въведете родител „А“ и „Б“ не е административна грешка. Опит е. Нахален, обиден и противоестествен опит за деструкция на отношенията. Не е грешка. Тенденциозно е. Продължение на акцията с гей листовките по училищата.

Защото да измислиш листовка, да намериш снимки, да напишеш текст, да го отпечаташ, да го разпространиш не може да е поредица от грешки. Някой го е разрешил. Нали така? И това ли е грешка?

 Ако никой не го е разрешил не е ли незаконно? За една прокуратура питам?

 Колкото до следващият опит ви да въведете родител 1 и 2 – провалът пак ще е пълен. Опитайте нещо друго. Бъдете креативни. До тогава, оставете ни да си обичаме децата и да го правим както намерим за добре. Бъдете щастливи и с вашата любов, но опитайте да бъдете умни.

Защото, БГЛТ общност, умното решение беше да дадете сто бона за болни деца, а не за няколко нелепи билборда. Така щях да ви уважавам. А сега нямам причина.

Хайде сега лек ден и ходете повече на слънце, че да имате повече витамин Д. Защото без Д, няма А и Б. И чао, както обичаме да казваме ние от общността на мъжете и жените.

Последвайте канала на

Емил Йотовски Емил Йотовски
992 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Браво Емо,

2019.04.03 | 14:58

5

размазваш безскрупулната седесарска смрад.

2019.04.03 | 18:37

6

нещо май си недоразбрал...

Аз

2019.04.03 | 11:40

4

Е,...нали всичко копираме...защото сме европейски ориентирани...а те са “ широко скроени”...Не ни оставиха нищо...и пак им се кланяме!

Jacqueline

2019.04.03 | 10:48

2

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук.---------------->> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

2019.04.03 | 10:56

3

БСП и те плащат ежедневно, изискването е да се драснат 50 коментара с лъжите които ви се спускат. Работата е рискова, трета категория труд - от много злоба, лъжи и манипулации трола се разболява от рак. Няма изследвания защо е така, защото никой не казва - аз лъжа срещу заплащане, но повечето тролове предават богу дух скоропостижно, умирайки в мъки.

Серго

2019.04.03 | 10:38

1

Браво! Много точно, но тези от министерства , агенции и асоциации трябва да изхарчат едни пари и да лизнат някого тук-там, така че сори приятел няма да те чуят. Ще промушат А и Б и това е. Те са си джендъри отвътре не можеш да им вкараш акъл.

Добави коментар

Водещи новини