Младен Маринов посети Администрацията за борба с наркотиците

  • 21 март 2019 16:55

  • 427
  • 1
Младен Маринов посети Администрацията за борба с наркотиците
© МВР (архив)

Министър Маринов посети Администрацията за борба с наркотиците в компанията на Утам Дилън, и.д. администратор на ДЕА.

В рамките на срещата двамата обсъдиха състоянието на двустранното сътрудничество по противодействие на престъпления, свързани с производството и разпространението на  наркотични вещества, както и перспективите за развитие на това взаимодействие. Обмениха информация за актуалните тенденции в трафика на наркотици и предприетите действия за борба с този вид престъпност. Двамата бяха единодушни, че транснационалният характер на тази престъпна дейност изисква все по-тясно взаимодействие между правоохранителните органи, бърз обмен на информация и уеднаквяване на професионалните стандарти.

,,Открити и последователни сме в нашата работа. Изградили сме високо ниво на доверие помежду си и затова постигаме резултати'', изтъкна българският вътрешен министър.

По време на посещението бе договорено продължаване на обучението, предоставяно от ДЕА. Министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, отправи покана към Утам Дилън за посещение в България, която той прие с благодарност.

Последвайте канала на

Владимир Василев
427 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
сда

2019.03.21 | 17:09

1

инструктират го как ще преминават пратките от авганистан до европата през бг. кое е наше, кое не. как да се ориентира.

Добави коментар

Водещи новини