Спират водата на места в София

  • 13 март 2019 09:26

  • 405
  • 0
Спират водата на места в София
©

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 100 в жк. „Младост 1“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 100, 10-то ОДЗ, пицария пред бл. 100. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 100.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юрий Гагарин“ в жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Юрий Гагарин“ от ул. „Тарас Шевченко“ до ул. „Антон Павлович Чехов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрий Гагарин“ ъгъла с ул. „Тарас Шевченко“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Козлодуй“ в жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Козлодуй“ от ул. „Странджа“ до ул. „Опълченска“ и ул. „Лада“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Лада“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тунджа“ в Центъра се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тунджа“ от ул. „Прага“ до ул. „Разслатница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Прага“ ъгъла с ул. „Тунджа“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Изгрев“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Никола Петков“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Витоша“, ул. „Пейо Яворов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Изгрев“ №2.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 9-та в кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 9-та от ул. 19-та до ул. „Академик Дмитрий Лихачов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 9-та ъгъла с ул. 19-та.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
405 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини