КАТ с извънредни мерки заради трафика по празниците

  • 01 март 2019 08:27

  • 915
  • 3
КАТ с извънредни мерки заради трафика по празниците
© Нова телевизия

Заради предстоящите почивни дни КАТ със специални мерки за контрол на трафика. Екипи на полицията ще бъдат разположени на изходите на големите градове и по основните пътни артерии в цялата страна.

На местата, където се образуват задръствания, движението ще бъде подпомагано от полицейските екипи. От днес ще бъде приложена за първи път и новата мярка за самоконтрол на шофьорите на тирове за спазването на забраната за движение. Това ще стане на две отсечки - по пътя Калотина - София и на АМ "Марица" в посока към АМ "Тракия".

Днес от 16 до 20 ч. камионите трябва да спрат да се движат, а също и на 4 март, понеделник, от 14 до 20 ч. Нарушителите на забраната ще бъдат глобявани. Книжката им ще се отнема за 1 месец, заедно с регистрацията на превозното средство.

Заради предстоящия празник е създадена организация за подпомагане на движението. В следобедните часове, на територията на цялата страна, ще бъдат отпуснати допълнително екипи на Пътна полиция, които да регулират трафика. Във връзка с честването на националния ни празник се очаква затруднено движение в центъра на София, както и в района на връх Шипка. Водачите, които ще преминават през тези места, е необходимо да се запознаят с временните ограничения и забрани, каза в инспектор Петър Соколов от "Пътна полиция" - ГДНП, цитиран от Нова телевизия. Той допълни, че санкцията за нарушителите е глоба от 300 лв., отнемане на книжката, както и спиране на превозното средство от движение за срок от 1 месец.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
915 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
бай Симо

2019.03.01 | 11:44

3

Кви мерки взимате в последния момент бе?! Мерки се взимат, като се строят и ремонтират качествено пътищата, а не така на приказки! Като се приемат коректни закони в интерес на гражданите, а не в интерес на КАТ!!!

ASDFL

2019.03.01 | 11:27

2

Трябва да получите пари онлайн от вашия хол чрез завършване на проста работа с вашата работна станция за няколко часа на ден, да получите $ 238 на всеки час и да получите такса всяка седмица, докато избирате рутинни.

посетете тук....>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Здр

2019.03.01 | 11:19

1

Какъв празници в неделия пак едно 1500000 от буджета за засилените мерки

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини