Враца се поклони пред Апостола на свободата

  • 19 февруари 2019 14:54

  • 177
  • 0
Враца се поклони пред Апостола на свободата
© ПП ГЕРБ

Враца се поклони пред Апостола на свободата. На възпоменанието пред паметника на Васил Левски, в центъра на града присъства народният представител от парламентарната група на ГЕРБ от област Враца Станислав Попов.

„Скъпи съграждани, не бива да забравяме, че основните мечти на Васил Левски се сбъднаха – имаме свободна държава, независима църква и светско образование. От нас се изисква да знаем нашето минало, да го носим с гордост в сърцата си и да работим за доброто на страната ни. Ако го направим, то сигурен съм, че делото на този велик българин няма да е било напразно. Гордейте се, че сте българи всеки ден и почитайте паметта на нашите предци не само в деня на тяхната гибел или рождение. Само тогава ще бъдем достойни продължители на делото Апостола“ – каза в словото си кметът Калин Каменов.

На отбелязването, по повод 146-та годишнина от гибелта на Апостола присъстваха още Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, областният управител Малина Николова, председателят на Общински съвет – Враца Румен Антов, общински съветници, директори на институции, ученици и граждани.

Венци пред паметника на Апостола бяха поднесени от името на министъра на регионалното развитие и благоустройството инж. Петя Аврамова, евродепутата Владимир Уручев, народните представители Красен Кръстев и Станислав Попов и ПП ГЕРБ – Враца.

Последвайте канала на

Десислава Станева
177 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини