Цвета Караянчева изпрати съболезнователен адрес до председателя на парламента на Македония Талат Джафери

  • 14 февруари 2019 10:06

  • 338
  • 0
Цвета Караянчева изпрати съболезнователен адрес до председателя на парламента на Македония Талат Джафери
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователен адрес до председателя на парламента на Република Северна Македония Талат Джафери по повод автобусната катастрофа, довела до човешки жертви.

"Позволете ми да изразя моите и на колегите ми народни представители от 44-ото Народно събрание на Република България съболезнования и съчувствие към близките и семействата на жертвите, към Вас и към депутатите от парламента на Републиката, пише Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Солидарни сме с Вас и Ви уверяваме, че не сте сами в тези мигове на изпитания", заявява тя.

Председателят на парламента изразява убедеността си, че властите в страната полагат всички необходими грижи, за да могат близките на загиналите да превъзмогнат болката от невъзвратимата загуба. “Искрена е и надеждата ни за скорошно възстановяване на ранените при катастрофата граждани“, се посочва в съболезнователния адрес.

Последвайте канала на

Десислава Станева
338 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини