Регионалното министерство ще предостави на БСП поисканите документи за Ларгото

  • 08 февруари 2019 14:14

  • 682
  • 1
Регионалното министерство ще предостави на БСП поисканите документи за Ларгото
© Novini.bg (архив)

Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ ще предостави на БСП поисканите документи за проекта за Ларгото. Това съобщи ресорният министър Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно пред журналисти в парламента.

По-рано днес от БСП информираха, че са подали искане до МРРБ, ДНСК и до Министерството на културата да им бъдат предоставени официално документи по преписката на прокуратурата.

Министър Аврамова потвърди, че има постъпило такова искане. Абсолютно всички документи, които се изискват от МРРБ, свързани с проекта по ОП "Региони в растеж", ше бъдат предоставени, каза тя. Проектът се финансира от ОП "Региони в растеж", тя има управляващ орган, на който се предоставят всички документи по изпълнението на проекта, верифицират се разходи, така че няма пречка Оперативната програма и Управляващият орган да предоставят както на органите на прокуратурата, така и на народни представители, цялата налична документация, обясни Аврамова.

Регионалният министър съобщи, че от средата на декември до момента са закупени 1 195 000 електронни винетки на стойност 92 млн. лева. Хората купуват електронни винетки от над 5000 точки в държавата, посочи тя и отбеляза, че за сравнение хартиените винетки са се продавали на 3500 места. За следващия петък е насрочено разискване в парламента за въвеждане на електронната система за таксуване.

Последвайте канала на

Владимир Василев
682 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Еретика

2019.02.08 | 18:16

1

Министерството е предоставил нещо.Ам чиято как няма да го предостави след като е с крило важните неща.Най важните неща които показват престъпленията на Бойко комуниста.

Добави коментар

Водещи новини