Григор Димитров посети деца в Перник (снимки)

  • 29 януари 2019 20:58

  • 1490
  • 1
Григор Димитров посети деца в Перник (снимки)
© Instagram

Българският топтенисист Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис използва паузата след Australian Open, за да прекара известно време в родината си и да се срещне любители на тениса. Днес първата ни ракета посети дом за деца с увреждания в Перник и зарадва малчуганите. Гришо качи няколко снимки в профила си в Instagram и призна, че се е почувствал истински вдъхновен от емоционалната среща.

"Дълго време нямах търпение да отида в Перник и да се срещна с тези страхотни деца, но не очаквах да си тръгна толкова вдъхновен. Тяхната сила, постоянни усмивки и смях се превърнаха в най-важното нещо за мен от началото на годината. Изживявания като това ме карат да се чувствам толкова благодарен за времето ми далеч от корта по време на сезона. Вече чакам с нетърпение следващия път, когато ще видя отново всички мои нови приятели и невероятните хора, които са посветили живота си да помагат на другите", написа Димитров под качените снимки.

Днес стана ясно, че Димитров отказва участие от турнира в Ротердам, който ще се проведе от 9 до 17 февруари. Българинът се възстановява от болки в рамото.

Снимки: instagram.com/grigordimitrov/

Последвайте канала на

sportal.bg
1490 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван

2019.01.29 | 22:02

1

За разлика от Тениса поне това му се отдава!!!

Добави коментар

Водещи новини