15 безработни с увреждания започнаха работа в Белоградчик

  • 09 януари 2019 13:07

  • 371
  • 0
15 безработни с увреждания започнаха работа в Белоградчик
© Pixabay

В Белоградчик петнадесет безработни с увреждания са назначени на работа по проект на общината, финансиран от ОП "Развитие на човешките ресурси". Това съобщават от община Белоградчик. Безработните са наети за срок от 24 месеца на 8-часов работен ден и минимална работна заплата от 510 лева.

От община Белоградчик са направили предварително разпределение на хората, съобразно техните възможности. Основните дейности, които ще изпълняват, са свързани с опазване и поддържане на обекти общинска собственост - сгради и прилежащите им райони, участие в организирането на мероприятия; установяване на контрол и съблюдаване на реда при работата на обществените учреждения; оказване на техническа помощ при обработката на документи и други материали в дейността на общинска администрация, общинската болница и други звена на общината.

При връчването на трудовите договори по проекта "Обучение и заетост на хора с увреждания" кметът на общината Борис Николов е посочил, че общинската администрация ще бъде безкомпромисна за спазване на трудовата дисциплина.

Последвайте канала на

Десислава Станева
371 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини