Президентът и съпругата му ще присъстват на благотворителния спектакъл "Българската Коледа"

  • 24 декември 2018 13:33

  • 1390
  • 5
Президентът и съпругата му ще присъстват на благотворителния спектакъл "Българската Коледа"
© Булфото (архив)

На 25 декември, вторник, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и неговата съпруга Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена ще присъстват на традиционния благотворителен спектакъл „Българската Коледа“.

Концертът ще се проведе от 20.00 часа в Народния театър „Иван Вазов“ и ще бъде излъчен пряко по bTV, bTV Radio и Българското национално радио, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Шестнадесетото издание на „Българската Коледа“ 2018/2019 година е в подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания. Тази година спектакълът се реализира от екипa на „Dream Team Productions”. Oт сцената на Народния театър изявени български музиканти, танцьори, спортисти, актьори и журналисти ще подкрепят благородната кауза.  

Лиляна Боянова и Владимир ПеневВладимир Пенев Владимир Пенев е министър на културата в служебното правителство Марин Райков от 12 март до 29 май ще бъдат водещи на спектакъла „Българската Коледа“, а в благотворителния концерт ще вземат участие известните български изпълнители Михаела Филева, група „Фондацията“, Графа, Миро, Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от, Орлин Павлов, Тони Димитрова, Орлин Горанов, Еделина Кънева, Теди Кацарова, Богдана Петрова, Детския радиохор на Българското национално радио, както и възпитаниците на  Национално училище за танцово изкуство в София, детска вокална група „Бон-Бон“, Латида и хора към Национален фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“.

Актрисата Албена Павлова, волейболистите Владимир Николов и Теодор Салпаров, актрисата Ралица Паскалева, боксьорите Кубрат и Тервел Пулеви, волейболистките Нася Димитрова и Христина Русева, баскетболистите Деян и Калоян Иванови, футболисти от отборите „ЦСКА”, „Левски” и „Славия”, актьорът Стефан Щерев, лекоатлетката Ивет Лалова, акробатите Мариела Костадинова и Панайот Димитров, световната и европейска шампионка по борба Тайбе Юсеин, лекоатлетката Мирела Демирева и плувецът Петър СтойчевПетър Стойчев Петър Стойчев е министър на физическото възпитание и спорта от 12 март до 29 май 2013 също ще са сред застъпниците, които ще призоват за съпричастност и подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания.

Участие в спектакъла ще вземат и журналисти от Българската национална телевизия, Нова телевизия и бТВ. По време на концерта ще бъдат разказани историите на деца, чието лечение и рехабилитация се подкрепят   от благотворителната инициатива.

Допълнителна информация за „Българската Коледа“, както и  начините, по които може да бъде направено дарение, са посочени на интернет-страницата на благотворителната инициатива: www.bgkoleda.bg.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1390 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ГАГГАМЕЛЛИТЕ

2018.12.24 | 17:11

5

Аз съм грешка на природата още майка ми като ме е изсрала

БАДЖАНАК = СМОТАНЯК

2018.12.24 | 17:03

4

........................ И комунистически боклук хората да ме наричат и псуват , първа радост е за мене .....................!

Гаргамеллите

2018.12.24 | 16:25

3

Големи гарги са тия ГРОЗНИЦИ

2018.12.24 | 14:58

1

БЕЗБОЖНИ СОЦИАЛИСТИ

ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла

2018.12.24 | 15:49

2

ТО И НИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" СМЕ СЪЩИТЕ....

Добави коментар

Водещи новини