Бивш шеф на антимафиотите: Ценкочоковщината криминализира българското общество

  • 19 декември 2018 08:29

  • 1747
  • 0
Бивш шеф на антимафиотите: Ценкочоковщината криминализира българското общество
© Нова телевизия

В България добре написаните закони не се прилагат. Системата не работи. Създадохме огромна администрация, от години се занимаваме с ценкочоковщината, която е криминализирала българското общество. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият директор на ЦСБОП Тихомир Стойчев.

Ценко Чоков отдавна е в политиката – употребяваха го и сини, и червени, и оранжеви. Всички го искаха за кмет. Превърнахме Галиче в столица на България – на съвременна криминализирана България, заяви Стойчев.

Когато е наложена мярката за неотклонение на Ценко Чоков, съдът е трябвало да уведоми пробационната служба и съответното районно полицейско управление, които да го контролират, добави бившият шеф на ЦСБОП.

Системата трябва да бъде накарана да се задейства, друг е въпросът, че някой не желае да прави това, каза още Тихомир Стойчев.

В мига, в който напуснете дома си, нарушавате мярката за неотклонение, ако не притежавате документ. Този документ е за конкретен ден, за конкретен повод, уточни адвокатът и бивш съдия Ивета Анадолска.

Не смятам, че е проблем, че съдът го е пуснал на стоматолог. След като той не може да излиза от дома си и има здравословен проблем, е нормално съдът да даде разрешение. Не това е проблемът, проблемът е контролирано ли е кога е излизал и се е връщал, а не да го оставят на собственото му чувство за самоконтрол, заяви Анадолска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1747 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини