Караянчева: Бюджетният излишък се харчи за реални обекти

  • 17 декември 2018 14:09

  • 597
  • 2
Караянчева: Бюджетният излишък се харчи за реални обекти
© Народно събрание

Решение на правителството е да се харчи бюджетният излишък и мисля, че средствата се харчат за реални обекти и за неща, които да се свършат. Това обяви пред журналисти в Пловдив председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

„Виждате, че днес се открива един от участъците на АМ „Струма”. Там, където има път, има и живот”, добави Караянчева. Според нея когато има добри пътища и магистрала, има и много инвеститори, които се интересуват от съответния регион.

„По този начин ще направим възможно България да стане една привлекателна дестинация за инвеститорите”, отбеляза председателят на Народното събрание. По думите ѝ е видно, че безработицата у нас намалява, икономическият ръст се увеличава и това ще подобри живота на българските граждани.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на каза още, че с удоволствие ще присъства на откриващото събитие на инициативата Пловдив – Европейска столица на културата, което ще се проведе на 12 януари 2019 година.

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на връчи голямата награда в категорията „Археолог на годината“ на официална церемония по обявяване на Годишните награди „Чудесата на България“ в Малката базилика в Пловдив. Наградата получи Бони Петрунова за златното съкровище, открито на нос Калиакра. В церемонията участваха народни представители и представители на изпълнителната и местната власт.

Последвайте канала на

Владимир Василев
597 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ХА ХА ХА ХА

2018.12.17 | 19:59

2

Реални обекти 118 000 000 лева коледни бонуси за тъпата ви администрация

драгой

2018.12.17 | 14:24

1

Тъпа курва

Добави коментар

Водещи новини