Младен Маринов: Всяка победа, касаеща човешка съдба и живот, е важна (видео)

  • 13 декември 2018 11:58

  • 651
  • 0
Младен Маринов: Всяка победа, касаеща човешка съдба и живот, е важна (видео)
© Novini.bg

Няма малки и големи победи, защото всяка една победа е важна, касаеща човешка съдба и човешки живот. Важна е и политическата подкрепа, както и борбата в защита на обществото. В тази битка загинаха много наши колеги, но те винаги са живи в нашите сърца. Това заяви вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по време на церемонията "Полицай на годината" 2018, предаде репортер на Novini.bg.

,,В човешкия живот четвърт век е формиране на характер. Благодаря на колегите, че изпълняват своята мисия въпреки многото трудности, които срещат по пътя си. Благодарности и на целия екип, който е работил в подкрепа на тази традиция. Искам да ви уверя, че ще продължим да подкрепяме традицията, тъй като това е важно за обществото'', посочи Маринов.

,,Наградите са оценка на техния труд, но и оценки за труда на всички служители, с които са работили в екип, защото нашата работа е екипна, тя е в името на върховенството на закона. Това са награди и за техните семейства, които проявяват търпимост и им дават подкрепа'', добави още той.

,,Подкрепям инициативата за детска рисунка, тъй като нейната цел е да окуражи малките, че са избрали добрия път. Също така искам да допълня, че Детското полицейско управление е една от най-добрите форми за превенция и работа за развитието на човека, тъй като по този начин децата ще се реализират като добросъвестни граждани на нашето общество'', завърши тържественото си слово вътрешният министър.

Последвайте канала на

Владимир Василев
651 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини