Бебето, родено в самолета, ще става космонавт

  • 06 декември 2018 14:47

  • 652
  • 0
Бебето, родено в самолета, ще става космонавт
© Pixabay

Мотори, бързи коли и самолети са любимите играчки на малкия Николай, който не спира да бяга и да лудува. Малчуганът, който вече е на година и половина, е гражданин на света. В акта на раждане на Ники е записано, че той е роден в международното въздушно пространство и е единствен по рода си у нас.

Това е бебето, което по време на полет от Богота до Франкфурт на 26 юли 2017 г. пое първата си глътка въздух на борда на самолет на "Луфтханза" на над 11 000 метра височина.

В момента малкият Ники е в дома си в Пазарджик, откъдето са майка му и баща му Десислава и Стоян. С енергичната си природа той буди усмивки сред всички в града. Местните са категорични, че детето е уникално, и често коментират, че му е отредено да живее в небето. Според тях Николай го очаква невероятна съдба, каквато е и появата му на този свят. Съгражданите на Николай са убедени, че щом той се е родил на 11 000 метра във въздуха, като порасне, ще се отправи към космоса и ще стане астронавт. Малчуганът още от сега проявява интерес към мотори, коли и бързи скорости и постоянно гледа към небето. Майка му Десислава, която често пътува със самолет по разбота, изчаква още м алко синът й да порасне, за да го качи отново на самолет. Щастливият родител пожелава на сина си, който днес е именик, здраве и щастие, пише в. "България днес".

Последвайте канала на

Novini.bg
652 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини