Илияна Йотова ще се срещне с чуждестранни студенти от български произход

  • 03 декември 2018 13:42

  • 378
  • 0
Илияна Йотова ще се срещне с чуждестранни студенти от български произход
©

Във вторник, 4 декември, от 11.00 часа в зала 114 (Учебен корпус 1) на Югозападен университет „Неофит Рилски“, Благоевград, вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , организира Студентска лаборатория „Перспективи за развитие с българска диплома“, съобщиха от прессекретариата на президентството.

С чуждестранни студенти от български произход, които учат в България по ПМС №103 и ПМС №228, Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще разговоря за избора им да получат висше образование в нашата страна, за възможностите за реализация и за трудностите пред тях.

Събитието е второ от поредицата срещи на вицепрезидента със студенти от български произход. Първата лаборатория „Перспективи за развитие с българска диплома“ се проведе в средата на ноември във Варна. В нея участваха студенти от Икономически университет-Варна, Технически университет-Варна, Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“, Висше военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
378 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини