Центърът за временно настаняване в Шумен има готовност да предостави подслон за бедстващи

  • 30 ноември 2018 13:48

  • 399
  • 0
Центърът за временно настаняване в Шумен има готовност да предостави подслон за бедстващи
© Булфото (архив)

Центърът за временно настаняване в Шумен има готовност да предостави подслон за бедстващи, закъсали по пътищата при тежки зимни условия шофьори и пътници и за хора, останали по някаква причина на улицата. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Центърът, който се намира на ул. "Шуменска комуна" 22, разполага с 20 легла, разпределени в пет стаи. Помещенията са освежени през лятото от общинското строително предприятие и са снабдени с ново постелъчно бельо.

Всяка от стаите има и отделен санитарен възел с баня, тоалетна и топла вода. Към момента в Центъра няма настанени бедстващи хора.

Във връзка с прогнозата за още по-сериозно застудяване през следващото денонощие, очаква се през нощта температурите да паднат до минус 12 градуса в Североизточна България, от общинската администрация информират, че са в постоянна връзка с дежурните служители в ОД на МВР и на Дирекцията за социално подпомагане и са в пълна готовност да предоставят подслон на нуждаещите се хора, ако това се наложи.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
399 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини