Фандъкова с подробности за зимната обстановка и съвет към шофьорите

  • 28 ноември 2018 08:12

  • 551
  • 0
Фандъкова с подробности за зимната обстановка и съвет към шофьорите
© БНТ

Всички снегорини бяха на терен рано тази сутрин. И в момента техниката е в готовност за почистване. Трасето на градския транспорт е чисто. Моля всички шофьори да излизат с подготвени автомобили. Това заяви кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в сутрешния блок на БНТ.

"Ако се налага на места ще затваряме части от пътищата за почистване. 130 са работещите снегорини към този момент, но сутринта бяха над 150", каза още тя. 

"Моля всички собственици на сгради да почистват пред тях. Общината има отговорност за пътищата", допълни кметът на столицата.

"Има строг контрол и върху почистващите фирми, знаете, че общината не плаща за несвършена работа. Ако над 5% от работата не е свършена не се плаща на фирмите", категорична бе Фандъкова.

"Нека изчакаме да свърши ремонтът на "Графа". Нашата задача е всичко да свърши максимално бързо, но и качествено", коментира кметът на София. 

"Надявам се по-рядко да виждаме автомобили с по един човек вътре. Правим градския транспорт все по-атрактивен. Много се надявам хората да започнат да се движат с градски транспорт", завърши Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска

Последвайте канала на

Радина Лазарова
551 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини