Червените искри на едно безумие

  • 16 ноември 2018 12:03

  • 5345
  • 17
Червените искри на едно безумие
© булфото/архив/

Нов протест от стари кадри се гласи за неделя. На някой разумен човек може да му се струва парадоксално, но под едни и същи знамена за сваляне на властта се събират, образно казано, олио и вода. От една страна са майките на деца с увреждания, а от друга недоволните от цените на горивата, които искат да се намали акциза им. А точно и от това се пълни бюджета, от който несретните жени чакат повече пари, за да отглеждат болните си дечица.

Бедността и недостойният начин на живот на повечето ни сънародници не са тайна за никого, те палят недоволства в последните месеци. За съжаление обаче и този път разни партийни мераци доминират над иначе основателните претенции на хората за по-добър живот. По-лошото е, че има такива, които нагнетяват допълнително гняв, който не се знае в каква посока може да избие.

„Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да наложи извънредно положение, да поеме властта и да подпише договор с българския народ за промяна на системата на управление. За целта да се промени избирателната система, която да доведе в парламента достойни хора.

Това ще иска протестът, който се организира в неделя, заяви за OFFNews Искрен Дилов, един от инициаторите, които се опитват да помогнат на народа. Хората сами се организират, обясни Дилов”.

Бърза справка показва, че този Дилов, който пали опасни искри, съвсем не го прави от любов към народа си, а от користни и тяснопартийни левашки интереси. Регистрите показват, че на последните избори той е регистриран така – „водач на листа в 6 МИР Враца Искрен Дилов от КП „КОЙ – Българската левица и Зелена партия“.

До тук със спонтанността на протестите. Вече и бездомните кучета са наясно, че няма такова нещо като неорганизиран протест.

За да не повтаряме вече писани неща, можете да видите тук кой организира протестите. Да не говорим и за това, че малцинството от демонстрантите нагло се налага над мнозинството от гражданите като затваря и блокира движението по пътищата. А уж демокрацията проповядва, че е важно мнението на мнозинството!

Мъгляви са претенциите на съратниците на този ляв представител Дилов, които искали „промяна на системата”. Към какво и как си го представят това, не е ясно. Зевзеци в социалните мрежи вече се гаврят, че инициаторите на недоволствата вераятно са решили да пробутват Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на като „втори Пиночет”, щом зоват към установяване на „извънредно” положение. Или им се иска, но не могат, да върнат историята назад във времената на партизанските отряди „антоивановци” и „чавдарци”, за да си грабят безнаказано?!

Кой обаче има полза от създаването на такава обстановка и безредици в страната? Читателят е интелигентен и знае. Дано това спре безумците, палещи искри на омраза и нетърпимост! Защото, както знаем, историята се повтаря само като фарс.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
5345 17

Коментари 17

Добави коментар
Иво

2018.11.19 | 01:31

17

Добре е да се протестира и да натискаме за по-добър живот! Но не разбирам, защо се скандира "оставка". И кой ще дойде на власт? И като дойде, колко мислите ще е цената на горивото? Колко ще е гражданската отговорност? Колко ще са данъците? Какво ще стане с майките? Колко ще е минималната заплата? Казват, че всеки народ си заслужава съдбата! Явно много голям процент от народа е буквално прост!

Пълни глупости !

2018.11.17 | 20:37

12

"Това ще иска протестът, който се организира в неделя, заяви за OFFNews Искрен Дилов, един от инициаторите, които се опитват да помогнат на народа"

На кой народ, ще помагат !?

Тия за какви се мислят !?

И аз съм от народа, но не протестирам !

Не защото не мога, а защото разбирам, че ако сега ГЕРБ си отидат от властта, това означава, да се върне БСП-БКПнаследници на власт, а това изобщо няма да е на добре !

истината

2018.11.18 | 13:16

16

Аз пък разлика не виждам и ГЕРБ и БСП са едни и същи помяри.
Бойко беше охрана на Живков, пък Курнелия му е прала чорапите.
И двамата са бивши комунисти и са му били лични слуги.

Уча се !

2018.11.17 | 19:48

10

Протести за какво !?

На какво се надяват протестиращите !?

Как си мислят, че се вдига, стандарта на живота в една държава, ограбвана 70 години и доведена до фалит !?

Дали изобщо има някой, на който да му е ясно, какво иска и как се постига
това !?

Това са протести на глупави хора !

Аз не съм министър и свободно мога да го кажа !

Няма по-добър вариант, от управлението на ГЕРБ, а и не може да има !

Няма партия, която да има на разположение, по-кадърни кадри и по-големи възможности за управление на България !

Който мисли друго или фантазира или не може да прецени правилно !

БСП-БКПнаследници са втора сила
(за съжаление) и единствените реални кандидати за властта (не дай Боже) !

Всяко тяхно управление до сега е било катастрофа за България !

Пък и много лъжат !

Росене, миришеш от километри

2018.11.18 | 11:58

15

Твоят неповторим стил на привидно мъдър, демократично мислещ гражданин, но за интелигентните хора прозрачен и противен стил на гербераски тролл,, смърди от километри. Твоят кумир-мутра-премиер управлява вече колкото предишните трима премиери взети заедно. За това време Германия след ВСВ се превръща от тотално унищожена държава във рзвита държава, макар и осакатена наполовина!
Бокича не става за нищо, още няколко години и България приключва, сигурно по едно и също време ще си отидат.

не се учиш,научили са те

2018.11.18 | 06:59

14

По какво съдиш че това е протест на глупави хора? Вярно е че няма партия с по- изпечени крадци от ГЕРБ Съгласен съм с теб за катастрофалното управление на ГЕРБ ГЕРБ въобще не лъжат те просто не казват истината!

2018.11.16 | 12:44

1

Защо, всяка вечер в градовете има жандармерия хората искат да стигнат до София, а не да блокират пътищата. Жандармерията пристига в градовете през деня когато няма протести. Бойко Борисов каза в интервюто от вчера, че не го е страх, а защо праща жандармерия. Но явно кокала не се изпуска току така.

Уча се !

2018.11.17 | 20:39

13

"Това ще иска протестът, който се организира в неделя, заяви за OFFNews Искрен Дилов, един от инициаторите, които се опитват да помогнат на народа"

На кой народ, ще помагат !?

Тия за какви се мислят !?

И аз съм от народа, но не протестирам !

Не защото не мога, а защото разбирам, че ако сега ГЕРБ си отидат от властта, това означава, да се върне БСП-БКПнаследници на власт, а това изобщо няма да е на добре !

Космо

2018.11.16 | 20:42

6

Не лесно да си гербер

До простия!

2018.11.17 | 20:28

11

Не е лесно да си прост и да не разбираш от къде ти идват проблемите !

!

2018.11.16 | 17:26

3

БСП - винаги по 50 платени наркомани протестъри. Аз съм от мнозинството демократи и искам правителството на власт до 2021 г. На който от 50-те не му харесва, ще яде палки по улиците.

баща ти

2018.11.17 | 19:04

9

за Бсп всички сме съгласни , но не мислиш ли че за 800-1000 лв полицейска заплата от , които виждаш само аванс, си заслужава? и внимавай кой биеш с палки на протестите , защото , ако налетиш на някое борче от спортното училище , докато дойдат колегите да ти помогнат , ръката с която държиш палката ще бъде счупена на 5 места , а палката в газъ ти

2018.11.16 | 20:04

5

Тая Делийска пак не си е пила лекарствата!!!!

2018.11.17 | 08:12

8

За нея не знам,но ти със сигурност!

Велева

2018.11.16 | 23:01

7

Точен анализ!

гост

2018.11.16 | 18:01

4

Факта,че публикувате само това,което ви харесва правилно показва,че сме далеч от свободата на словото и това правилно е оценено от ЕС

!

2018.11.16 | 17:22

2

Партизаните БСП са големи протестъри, циркаджии и узурпатори, мнозинството хора ги търпим 30 години след руското иго, но ще им припомня, че ако ни омръзне, не просто ще ги спукаме от бой и ще ги тикнем в затворите, но и онова чучело Фатмака ще е в дранголника доживот при тях.

Добави коментар

Водещи новини