Заканват се на майката на убиеца Викторио

  • 01 ноември 2018 11:53

  • 34469
  • 10
Заканват се на майката на убиеца Викторио
© Нова Телевизия

Клетви, присъди, обиди и закани за линч се сипят по адрес на майката на убиеца Викторио, разстрелял 23-годишната си съпруга Дарина и дъщеричката им Никол, на 1 годинка.

Десетки непознати обвиняват съсипаната баба за това, че е отгледала син, който е посегнал на невинното бебе и майка му, пише в. "България днес".

Обвиненията срещу Александрова докарват до пълен срив жената, която в сряда рано сутринта е отведена с охрана и линейка на сигурно място от дома си, разказаха съседи на семейството. Те са категорични, че родителите на Викторио са сплотено и добро семейство и са правели всичко възможно да закрепят отношенията между Дарина и сина си. Бабата обожавала внучката си Никол и случилото се с детето я е съсипало. Близките й се опасяват, че може да се случи необратимото след непоносимата мъка от загубата на бебето.

Готова е аутопсията на момиченцето и майка му Дарина. От нея става ясно, че детето не се е хранило от обяд в деня, преди да издъхне.

"През последната година Викторио се затвори и ограничи контактите си. Имаха проблеми с Дарина и той лично е споделял за тях. И скандали имаше, нищо че не се твърди обратното. Той искаше да сключат граждански брак, а тя - не. Казваше, че първо трябва да завърши, но истината е, че родителите й не разрешаваха двамата да бъдат заедно", разкри приятелка на Викторио, която го познава от години.

Служители в СОТ-а, където Викторио работи, си спомнят, че миналата година той е отличен и даден за пример във вестника на охранителната фирма, след като успешно овладява ситуация след сигнал, подаден от Студентски град. След това изпада в тежка депресия. Наскоро е викан при шефа на фирмата и мъмрен за това, че носи тениска на Специализиран отряд за борба с тероризма - МВР (СОБТ). Не е ясно дали Викторио се е правил на барета в работно време или и след това, но отнася мъмрене, защото създава грешно впечатление и уронва авторитета на службата.

Раздяла с предишно гадже докарва Викторио до тежко състояние в тийнейджърските му години разкрива шефът на СДВР. Тогава той е издирван от близките му, след като изпада в отчаяние, когато изгората му го зарязва. Изоставеният Викторио скита с часове около стадион в Елин Пелин. Затова и ченгетата го издирват и там, след като майката на Дарина открива дъщеря си мъртва и подава сигнал в полицията, че малката Никол липсва от дома им в "Надежда" около 17 часа.

Викторио се изнася от жилището на Дарина миналия четвъртък след скандал. Отново я натиска за брак и този път Дарина заявява, че не иска той да има връзка с нея и дъщеря им. На следващия ден Викторио подава жалба в полицията, че Дарина е охладняла към него и с това го тормози психически. В събота и неделя родителите на Дарина спят при нея, защото тя им споделя, че се страхува от реакциите на полуделия баща. В крайна сметка в понеделник се стига до фаталния край на семейната драма.

Дарина и дъщеричката й Никол ще бъдат погребани в бели рокли. Това съобщи приятелката й Валерия, която призова да спрат обвиненията от непознати към почернените родители.

Последвайте канала на

Novini.bg
34469 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Stamat

2018.11.02 | 09:16

5
Кои са тия та да съдят? Разни нефелници и безделници, седящи в социалните мрежи по цели дни и нощи.Смели, но само в виртуалната "реалност". Колко такива винаги са на линия, но само в нета.

2018.11.02 | 20:06

10
Прав си Стамате.
Гнус

2018.11.02 | 15:13

7
Айде сега, обърнете внимание на "клетата старица", майка на убиеца. Накарайте обществото да види, колко са горки. Браво, машала, ем убав, ем награден, ем обичал детето, за тва говлачил цял ден по улиците изнемощяло и гладно. Не хулете, бе! Юнак! Дайте го на мами и тати!

2018.11.02 | 20:05

9
Те пък какво са виновни, че той е психо? Нормален човек не би направил това.
Dincho

2018.11.02 | 11:33

6
Da ne se okaze,che e nauchil,che deteto ne e negovo.
Иво

2018.11.02 | 15:14

8
С такива разпасани жени няма да се учудя... Но много крайни мерки, дори да не е било негово.
haha

2018.11.02 | 08:34

4
Боклук с оръжие,боже колко такива има в тая държава!
Пази Боже

2018.11.01 | 21:43

3
Боже, дай ми сили да отгледам син, който ще милее за любимата си и в случай на раздяла, нека го водят стиховете на Пушкин: "Аз ви обичах толкова и искрено и нежно, че нека Бог ви даде да бъдете толкова любима и на друг."

2018.11.01 | 15:36

2
Истината е по средата. Не искала да сключи брак,защо? Виновни са родителите и от двете страни! Защато се бъркат в живота на младите! Познавам много такива семейства!!!

2018.11.01 | 14:40

1
Каква е гадна тая! Отвращава ме!

Добави коментар

Водещи новини