Да, смърт – патрЕотизмът ви до това води

  • 30 октомври 2018 16:33

  • 18382
  • 17
Да, смърт – патрЕотизмът ви до това води
© Pixabay

А сега разбрахте ли защо омразата, страхът, параноята и насадените „вярвания“ са опасни?
Не, честно – разбрахте ли най-после? 

Ето ви един „праведен“ и „вярващ“. Ама той убил една жена…  И детето си. Оп, грешка…

Това няма да е дълъг текст. Не, няма да е, гнус ме е, срам ме е и всяка една дума ми се забива в мозъка като пирон.  

В САЩ едни бели, крайно десни, да не се чудим как да ги наречем – ККК, например, спретнаха терористични атаки. В България тези си ги наричаме „патриоти“. И си ги отглеждаме. 

Чудехте се защо така говорихме срещу „езика на омразата“? Защо мислим, че да се определяш „като „патриот“ и да заемаш „твърда позиция“ е проблем?

Ами, ето защо – „Викторио Александров е 26-годишният мъж, който уби бившата си приятелка и 1-годишното им дете в София. Мъжът е работел като охранител и има законнопритежавано оръжие“.  Това е новината, която разтърси България. Така, както Тръмп не си признава, че неговият език на омразата е виновен за убийствата, така и нашите патрЕтоти няма да си признаят, че това е тяхно отроче. 

Искахте електорат ли, патрЕоти? Ето ви го. Искахте да ги е страх? Да мразят? Ето ги. Харесва ли ви? Проклети да сте, ако сега се обърнете и се опитате да се дистанцирате от творението си. Проклети да сте!!!!!!!

Вижте си творението:

Да, ето тези неща е харесвал „патрЕотът“. 

Россия, Путин, ВИС-2...


Обичахте да се правите на „депутати“ и да се фукате, че сте европейски… ето ви го творението, детенцето ви. 

Още от харесванията на убиеца


Хубаво ли ви е?
Да перифразирам: дреме ли ви?

 

Но това нещо е научено да мрази. Научено е да мрази НА ЕДРО. Мрази журналистите – едно от харесванията му във Facebook е в група, която мрази и осъжда журналистите – там има пост за две журналистки, в който се пренася една голяма „вина“ и се казва, че за тях е „известно“, че са взели едни 100 000 евро. Ясно – ако е казано, написано в интернет, значи е вярно. 

Гняс…

Човекът явно е състезателен тип – в неговия Facebook е фрашкано с харесвания на групи, които са наречени „да съберем толкова-и-толкова-лайкове“ за абсолютно безсмислени каузи.

Промивка на мозъка?
А, не бе – програма за патрЕотизъм. 

Творението е направило „опит за самоубийство“. Опит. С пистолет. И не се е уцелило. Сериозно? 

Гнус ме е от вас и вашите творения. 

А троловете нямат, о не – те нямат спирка – в статиите за случката, която е трагична толкова, колкото не можете да си представите, те пишат за к*рви, за сини и червени, за седесарски, бесепарски и какви ли още не глупости. Сладки ли са ти рублите, сволоч? Как спиш? Тая смърт, това бебе, тая трагедия интересува ли те? Или не? Направи ли още един сайт, пълен с омраза? Пусна ли още един пост във Facebook, пълен с омраза? 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
18382 17

Коментари 17

Добави коментар

2018.10.31 | 09:23

17
Аз от тез патриоти един лев не съм видял, така че да ми ядат xyя по принцип
!

2018.10.31 | 08:44

16
Русофил не означава патриот, а Путин не е нацист, а побъркан комунист и кадър на КГБ. Спрете вече да плюете по България и патриотизма.
Жоро

2018.10.31 | 08:43

15
Гнусен опит да се политизира трагедия предизвикана от психично болен мъж. Психичното заболяване от автора е не по-малко, психарите не могат да изпитват емпатия, както автора не изпитва емпатия към близките на жертвите буквално дни след трагедията.
ПРОПАГАНДА

2018.10.31 | 06:17

14
не бъркайте ПАТРИОТИТЕ с Лъжепатриотите Русофили Гъзофили Рублофили Ибрикчии
Въпрос

2018.10.31 | 04:30

13
Браво на автора. Показа им го. Патриоти, русофили -най-долната оттайка . От вас ли да чакаме да просперира държавата. Мъжкари, които не можете и името си да напишете без правописна грешка, от вас ли ще чакаме да се повишат заплати и пенсии? Размахвате си гениталиите като знамена, щото нищо друго не можете да предложите . Мъж е този, който може да нахрани семейтвото си сам. Не да проси тук и там, пък после да се бие в гърдите колко е мъжествен. Мизерници.

2018.10.31 | 01:16

12
Абе Томов , ти кога беше на психиатър за последно ?
outlander

2018.10.30 | 20:45

11
Преди да му разбера заглавието на тоя плешив боклук, още като му видях снимката вчера, веднага ми мина през ума, че е руски боклук. Е, не съм сбъркал - руските боклуци ги разпознавам безпогрешно.

2018.10.30 | 19:40

10
ТОМОВ ВЪРВИ НА ПИ.КА СИ ЛЕНИНА, КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК
северин

2018.10.30 | 18:57

9
ще се делиме на сини, патриоти,червени,зелени и каквито си пойскаме в името на парите,и докато такива соросойдни педерасти като сашко томов който не си знаят родината..омразата ще се увеличи! всички медии са на сорос сайта новини също УСПЕХ В ДЪЛБОКИТЕ РАЗМИШЛЕНИЯ НАРОДЕ...
Баща му

2018.10.30 | 18:49

8
Саше, тъп си.

Добави коментар

Водещи новини