Цвета Караянчева участва в тържественото отбелязване на 106-ата годишнина от Освобождението на Родопите

  • 21 октомври 2018 20:45

  • 696
  • 0
Цвета Караянчева участва в тържественото отбелязване на 106-ата годишнина от Освобождението на Родопите
©

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и народни представители участваха в тържественото отбелязване на 106-ата годишнина от Освобождението на Родопите и празника на град Смолян. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на прие рапорта на командващия зарята и произнесе слово по повод годишнината.

Всяка година, тук, в сърцето на Родопите, ние тържествено и подобаващо отбелязваме освобождението, възкресението и възвръщането им в лоното на Майка България, отбеляза в приветствието си председателят на парламента.

Днес отдаваме дължимото на тези, които с делата си сътвориха съвременна България, прекланяме се пред паметта на героите, заяви Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя подчерта, че днешният празник има душа и ни дава памет, че ни събира, заличава различията, дава ни обединението, от което така силно се нуждаем в мигове на изпитания, и ни прави благодарни българи.

Днес ние сме длъжни повече от всякога да не забравяме, че свободата на Смолян и на Българските Родопи се роди на щиковете на родната войска, че тази свобода беше донесена от братя на братя и затова трябва да се поклоним пред бойните знамена и пред строя на Българската армия, допълни председателят на парламента. Длъжни сме да помним, защото сме българи, призова още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

По-рано тя участва в тържествения ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на полковник Владимир Серафимов.

Последвайте канала на

Novini.bg
696 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини