Любен Дилов-син за графита "Локо София" в Хирошима: Нищо драматично не е станало

  • 18 октомври 2018 09:30

  • 2605
  • 4
Любен Дилов-син за графита "Локо София" в Хирошима: Нищо драматично не е станало
© БНТ

Нищо драматично не е станало. Не би трябвало това да е поредният повод да си кажем жестоки думи и обобщения за това каква нация сме и какви хора, тъй като има всякакви българи и такива, които драскат по стените. Това заяви Любен Дилов - син в сутрешния блок на БНТ за случая с мъжете написали "Локо София" на мемориала на жертвите от ядрената бомба в Хирошима. 

"Японското общество е много чувствително към драскането на публични места и действат много тежки закони и разпоредби. Трябва да се чете внимателно във външно министерство особеностите и закона за всяка една държава, в която ще пътуваме. Такава информация има и в интернет", каза още той. 

"Ние българите имаме саморазрушителен инстинкт. Нищо, кой знае какво не е станало. Сега всички започват да обиждат момчетата, че са гадни и прости. Трябвало е да бъдат предупредени, че е забранено", допълни по темата актьорът Александър Дойнов.

"Един футболист писал с монета върху Колизеума. На футболиста акълът му е колкото на сценичните работници. Какво да направи момчето", завърши Дойнов, като припомни случаят с Благой Георгиев - Благо Джизъса, който надраска Колизеума в Рим с монета. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2605 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Много си прав

2018.10.18 | 22:42

4
Наистина,сгрешили са, да си понесат последиците,но пък чак толкова да ги съдим толкова,я се замислете хейтъри какво сте правили вие през жалкия ви живот и тогава. Съдете
жалки културтрегери

2018.10.18 | 10:56

3
Оправдаването на този пореден акт на родна простащина, изразяваща се в повсеместно храчене, плюене, хвърляне на отпадъци по улици и градини, писане на цинизми навсякъде по света, обругаване на паметници и т.н. , води до продължаващите случаи на вандализъм! Защо се чудим, като вече втори КУЛТУРТРЕГЕР заявява, че нищо чак толкова не е станало? Е, затова живеем в кочина, а останалите народи в ред и чистота!
Умник Гюро

2018.10.18 | 09:45

1
Любимият ми политик е Румен Радев -президента на България.

2018.10.18 | 09:51

2
вземи си го в къщи да му се радваш като ти е Любим

Добави коментар

Водещи новини