Стотици граждани почитат паметта на Виктория Маринова в цялата страна (снимки)

  • 08 октомври 2018 19:59

  • 8524
  • 3
 Стотици граждани почитат паметта на Виктория Маринова в цялата страна (снимки)
© Pixabay

Десетки граждани се събраха на площад „Св. Неделя“ в памет на телевизионната водеща Виктория Маринова. Те настояват медиите да реагират на убийство на журналистката в Русе. Гражданите носят плакати с надписи: „Няма правда-няма мир“ и „Виктория Маринова-поклон“, както и снимки на журналистката.

 

Бдения се организират и в Русе, Стара Загора, Пловдив и Ямбол. Русенци поискаха по-ефективни действия на разследващите, защото все още няма задържан във връзка със случая. Пред Паметника на свободата в центъра на крайдунавския град поставиха цветя и запалени свещи.

Близки и колеги на Виктория отправиха и апел - всеки, който иска да я почете, да извърши едно добро дело към някого, тъй като такъв бил нейният мироглед.

Тялото на 30-годишната телевизионна водеща, която е била и административен ръководител на русенската телевизия TVN, бе открито на 6 октомври. Разследването на изнасилването и убийството на Виктория Маринова продължава трети ден. До момента няма заподозрени и се работи по всички версии.

Десетки хора се събраха и в Плевен. Сред дошлите бяха предимно млади хора, млади семейства с децата си. Всички запалиха свещи и помълчаха близо до храма "Свети Николай", положиха цветя на площад "Стефан Стамболов" пред портрет на убитата млада жена, работила в русенска медия.

 

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
8524 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.10.09 | 01:28

3
АРЕСТИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, ДРУГ НАЧИН НЯМА

2018.10.08 | 22:24

2
Три дни и всичко си заминава и утихва...колкото и да се каним...жалко за младото момиче...бог да я прости и мир на праха и...
Българ

2018.10.08 | 22:15

1
Стига с тия мирни демонстрации, време е народа да се вдига и да измита управляващата клика!!!!

Добави коментар

Водещи новини