Светлозар Лазаров с коментар за поста главен секретар и новият шеф на МВР

  • 01 октомври 2018 08:00

  • 7848
  • 3
Светлозар Лазаров с коментар за поста главен секретар и новият шеф на МВР
© БНТ

Нямаше разговор с мен за поста главен секретар на МВР. Не знам от къде излязоха тези публикация. В МВР има достатъчно подготвени хора. С малки изключения, сегашното ръководство на министерството аз съм ги издигнал. Това заяви в сутрешният блок на БНТ националният координатор на партия "Атака" и бивш главен секретар на МВР Светлозар Лазаров.

"В този момент оставките бяха най-доброто решение. В настоящата ситуация така се балансира системата", каза още той. 

"Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, има качествата, ако има и политическа подкрепа, ще се справи. От МВР показват, че работят добре", допълни Лазаров.  

"В Комисията за енергийно и водно регулиране има пропуски. Отново нямаме договорени по-ниски цени. Обезпокоен съм как е защитен държавният интерес", коментира Лазаров.

"Балканите не са в такава тежка ситуация с въздуха и въглеродните емисии, както много други държави. Ще слеят АЕЦ "Козлодуй" и 'ТЕЦ Марица 2", а причината са дълговете на АЕЦ-а, но това не би трябвало да се решава така. Това трябва Брюксел да го реши", завърши Светлозар Лазаров. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
7848 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
опорна то4ка

2018.10.01 | 09:56

3
Помните ли тролчета изроди мои, га Светльо беше министър, се бях настанил в неговия кабинет и пращах опорки на депутатите от БСП и ДПС? Отивам аз в кабинета му, той се стресна :" К'во прайш тук точка" ми рече. А аз му викам :" Чиба от тук мишок, не ми се отваряй, а се свий в ъгъла че имам работа!!" Подви опашката, няма 6-5 при мен
Андрей

2018.10.01 | 09:36

2
Или има авторска грешка или Лазаров не е запознат. с дългове е ТЕЦ-а, а Козлодуй е на сериозна печалба !
Рубладжийски гниди

2018.10.01 | 08:05

1
Последователя на Хахо Ефенди се изкенза по въпроса , нали е пенкелер, от всичко разбира .

Добави коментар

Водещи новини