Футболната среща между ”ЦСКА“ и „Левски” премина без инциденти

  • 29 септември 2018 20:25

  • 919
  • 0
Футболната среща между ”ЦСКА“ и „Левски” премина без инциденти
© Pixabay

Преди, по време и след футболната среща на отборите на „ЦСКА – София“ и „Левски“ не бяха допуснати нарушения на обществения ред в София. С оглед засилен контрол, ръководството на СДВР създаде необходимата организация и предприе превантивни действия.

В района на Националния стадион „Васил  Левски“ бяха изградени контролно-пропускателни пунктове. При извършените от служителите на СДВР проверки преди началото на мача, бяха задържани общо 11 души. Трима от тях са заловени с наркотици, двама носели забранени предмети и вещи /пиротехника, нож и маска/, трима  - без документи за самоличност и един, опитал се да влезе въпреки наложена забрана. Последните двама са задържани след края на футболната среща, защото са възпламенили пиротехнически изделия при придвижването си към стадиона. На всички задържани ще бъдат наложени глоби и забрани по Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия. На стадиона не са допуснати да влязат и 19 зрители във видимо нетрезво състояние.

Феновете напуснаха стадиона без инциденти. Към момента няма нарушения на обществения ред по улиците в района и в посоките на изтегляне на привържениците на двата отбора.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
919 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини