Томислав Дончев намесен в схема за 4.5 млн. лева?

  • 28 септември 2018 14:05

  • 12088
  • 8
Томислав Дончев намесен в схема за 4.5 млн. лева?
© Булфото (архив)

Подозрение за схема за усвояване на 4.5 милиона лева от камери по пътищата, в която е свързан т.нар. Институт за пътна безопасност, циркулира в онлайн пространството.

Съмненията тръгнаха от социалните мрежи, но вече бяха тиражирани от няколко сайта. Според информациите, идеята е да се наложи нов доставчик на следващите 50 камери за скорост, който е регистриран в Габрово - родният град на вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, пише Topnovini.bg.

Експертът от института Богдан Милчев е представен лично от Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в Министерския съвет в компанията на трима министри като най-важната фигура в бъдещата мегаструктура, която ще обединява съответните звена от няколко ведомства, за да се бори за сигурността по пътищата. Тя пък трябва да бъде оглавена от неговия приближен на Института за пътна безопасност Атанас Тодоров.

Богдан Милчев бе отстранен от шефското място в КАТ София, а след това бе съветник на депутата Настимир Ананиев от ДБГ в Реформаторския блок по време на участието му в управлението. Негов кум е заместникът на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в БСП - Кирил Добрев.

Прекият контакт на Милчев в кабинета е именно Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник. А фирмата, която се гласи за обществената поръчка, се занимава с IT продукти и е базирана в Габрово, твърдят запознати.

След като оглави мегаструктурата, обявена от Дончев, институтът се кани да оказва натиск върху ведомствата за усвояване на сериозни пари около посочените от тях нередности по пътищата. Самият институт наскоро се обяви и срещу кандидатурата за вътрешен министър на Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,. Според запознати, това също е част от вътрешнопартийните игри, които лагерът на Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник играе.

За момента вицепремиерът и Богдан Милчев не са коментирали писанията в социалните мрежи и тиражирани вече в някои медии.

Източници, близки до Дончев коментират, че той иска да се срещне на четири очи с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за да обясни позицията си.

Последвайте канала на

Novini.bg
12088 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2018.09.28 | 18:06

8
След Трайчо, Дянков и Дончев се оказа седесарски тарикат. Цялата мутро-седесарска власт са все такива.

2018.09.28 | 16:33

7
ЦИРКУЛИРАТ ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ

2018.09.28 | 15:10

4
ще стане както с Добрев, комунистите не могат да правят друго освен да чернят всички наред!
Въййй

2018.09.28 | 15:25

6
Хайде пак се почна,кажи колко взимаш баце? Понеже Герб са най честните ,те не крадът не лъжат,те са най добрите. Що не кажат Боко кви ги върти ? Няма ,просто трябва да се вдигнем и да изметем тая олигофрения крадлива и нагла
Така е при ГРОБ

2018.09.28 | 14:18

1
Кражба колко може и тва е

2018.09.28 | 15:11

5
така е при БКП-БСП, пти тех има доказани престъпления, а тук само се клевети без никакви доказателства! Смърт за БКП-БСП!
kolxo

2018.09.28 | 14:34

3
Изритан от едни, работил за други, роднина на трети ... оплели са се като свински черва и само грабят. Всичките са маскари.
опорна то4ка

2018.09.28 | 14:20

2
Много добро активно мероприятие на отдела за Агитация и Пропаганда е тази "циркулация" из електронните медии и социалните мрежи на удурма-та срещу Томислав . Мно-го!

Добави коментар

Водещи новини