Манолова свиква широка обществена дискусия по проблеми на гражданите при формирането на сметки за вода

  • 24 септември 2018 13:42

  • 633
  • 2
Манолова свиква широка обществена дискусия по проблеми на гражданите при формирането на сметки за вода
© Булфото (архив)

По повод множеството жалби от потребители на ВиК услуги Омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на свиква утре широка обществена дискусия по проблемите на гражданите, свързани с начисляването на разход вода „общо потребление“ в сгради-етажна собственост.

На форума ще бъдат разгледани и обсъдени проблемите, които произтичат от Наредба № 4 от 14 септември 2004 г. на МРРБ за условията и реда за присъединяване на потребителите и за ползване на водоснабдителните и канализационните системи.

В конференцията са поканени да участват всички отговорни и заинтересовани страни - Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Комисия за водно и енергийно регулиране, Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, Комисия за защита на потребителите, Българска национална асоциация „Активни потребители“, Сдружение за правна помощ на потребителите, Федерация на потребителите в България, Гражданско движение „Днес“, Български потребителски център, Българска асоциация по водите, Съюз на ВиК операторите в Република България, персонално до всички ВиК оператори в страната, десетки граждани.

Последвайте канала на

Десислава Станева
633 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мая Манолова

2018.09.25 | 06:23

2
Мъча се да забравите за Костиброд, ама вие не искате...
мая манолова

2018.09.24 | 13:48

1
дреме ми за вас....само вдигам шум...ние, болшевиките сме обучавани така в москва

Добави коментар

Водещи новини