Хиляди мотористи излизат тази вечер на шествие за толерантност на пътя

  • 22 септември 2018 07:46

  • 9646
  • 3
Хиляди мотористи излизат тази вечер на шествие за толерантност на пътя
© Булфото (архив)

Тази вечер предстои едно от най-мащабните шествия на мотористи за годината.

То е в памет на загиналите на пътя мотоциклетисти.

Организаторите очакват в инициативата да се включат хиляди мотористи. Пътна полиция ще обезопаси трасето, по което ще се движат те.

Събитието се провежда вече четири години. Целта му  е да се напомни на участниците в движението, че трябва да бъдат внимателни и толерантни към шофьорите на две гуми.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9646 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Мотопушилка

2018.09.22 | 17:45

3
Не казвам че моята гледна точка е вярната, но личната ми статистика за 23 години зад волана е много простичка - двама, трима моториста съм видял да спазват горе-долу правилата, повечето от останалите се държат като пълни неандерталци. Адреналина и тръпката били неповторими - често съм го чувал от тях. Само че като се държиш като идиот на пътя аз няма как да те пазя. Мир и покой за загиналите, а на останалите - спазвайте правилата за да не се присъедините към покойниците.

2018.09.22 | 09:23

2
Още една причина да огласят и опушат квартала.

2018.09.22 | 08:50

1
Шофьорите на две гуми, първо трябва да слязат на земята, да карат нормално и спокойно, да не се бутат в движението и да не стават доброволни донори, и чак тогава да искат каквото и да било. Всичко останало е пушилка и задръстване на движението от тяхна страна. Виждам ненормалните им изпълнения всеки ден по родните пътища. Така, че няма смисъл от демонстрации.

Добави коментар

Водещи новини