Казусът с царските имоти събра бивши министри в двореца "Врана"

  • 04 септември 2018 20:56

  • 10315
  • 3
Казусът с царските имоти събра бивши министри в двореца "Врана"
© Булфото (архив)

Казусът с царските имоти събра бивши министри от кабинета "Сакскобургготски" в двореца "Врана". След като Софийският градски съд обяви, че дворецът е държавен, приближени на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица се събраха, за да обсъдят как да защитят правата му, съобщава Нова телевизия.

Казусът най-вероятно ще стигне до съда в Страсбург, ако и последната съдебна инстанция се произнесе в полза на държавата.

Излиза от решението на съда, че единствено една малка къща в Баня е тяхна, защото  само тя не им е взета, коментира Владимир Каролев.

По-рано в предаването "Здравей, България" той заяви, че Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица ще търси правата си в съда в Страсбург, а въпросът с "царските имоти" трябвало да се реши отдавна със закон.

Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица вече заяви, че е огорчен и решението на практика го праща във второ изгнание. Бившият премиер обяви още, че се уповава на помощ от чужбина.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10315 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
непокорен

2018.09.05 | 00:36

3
Tоя гнусен боклук какво се е разквичал по всички медий, като бита мастия?
Тези имоти са били собственост на интенданството по царско време, което е било част от държавата. Имотите са закупувани в трудни години на войни с парите на бедния отруден български народ и нито стотинка от царското семейство.
Какви претенций въобще има този изрод?
Ам нали

2018.09.04 | 22:55

2
Не е дошъл за имоти, а от любов към България.
80 години с данъците на народа е поддържала имотите и сега хоп...
Помощ пт ВЪН- НАХалство!
реалист

2018.09.04 | 22:46

1
Хайде стига с тези постановки. На последна инстанция, ще му връчат "Враня" на тепсия.

Добави коментар

Водещи новини