НОИ в помощ на близките на загиналите в трагедията край Своге

  • 27 август 2018 12:53

  • 1616
  • 2
НОИ в помощ на близките на загиналите в трагедията край Своге
© Pixabay

Националният осигурителен институт ще консултира близките на загиналите в катастрофата край Своге на 25 август.

Това съобщиха от пресцентъра на НОИ.

Мобилен екип от експерти на териториалното поделение на НОИ – София град ще посети в най-близкото подходящо време Световрачене, откъдето са повечето от загиналите.

Експертите ще помогнат на техните роднини и близки по въпроси от компетентността на НОИ, възникнали след трагедията. НОИ в столицата  вече е във връзка с кмета на Световрачене г-жа Светла Николова, която изрази благодарност за съпричастността на института.

Първата уточнена стъпка е кметството на Световрачене да помогне в събирането на необходимите лични данни, за да може експертната група предварително да бъде ориентирана и конструктивна при консултирането на хората в конкретните обстоятелства.

В деня на национален траур в памет на загиналите край Своге ръководството и всички служители на НОИ изразяват своите съболезнования на близките на загиналите.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1616 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.08.27 | 13:24

1
Всички чуха Министъра на вътрешните работи, че инвалидната ел. триколка е била с предимство. Бащата на Фатмака Радев е виновен за пътна злополука с опасност за човешки живот. Той трябва да бъде съден. Другарю Фатмак Радев, защо се намесваш в работите на полицията?
nm

2018.08.27 | 13:48

2
инвалидната ел. триколка е без контролен номер и мястото и е на третоара.така е по цял свят а тука може и друго да мисли министъра..........

Добави коментар

Водещи новини