Интензивен е трафикът по граничните ни пунктове с Гърция, Сърбия, Румъния и Турция

  • 11 август 2018 13:12

  • 2554
  • 1
Интензивен е трафикът по граничните ни пунктове с Гърция, Сърбия, Румъния и Турция
© Булфото (архив)

Интензивен е трафикът на границите с Гърция, Сърбия, Румъния и Турция. Това съобщиха от пресцентъра на ГД „Гранична полиция“.

На българо-сръбската граница на ГКПП „Калотина“ трафикът е интензивен на вход и изход за леки автомобили. На българо-гръцката граница на ГКПП „Кулата“, ГКПП „Маказа“ и ГКПП „Илинден“ трафикът е интензивен за леки автомобили на изход. На българо-турската граница на ГКПП „Капитан Андреево“ трафикът е интензивен на изход за леки и товарни автомобили. На ГКПП „Лесово“ трафикът е интензивен на изход за леки автомобили. На българо-румънската граница на ГКПП „Дунав мост“, ГКПП „Дуранкулак“ и ГКПП „Кардам“ трафикът е интензивен за леки автомобили и двете посоки. На българо-македонската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2554 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Где е АБВ

2018.08.11 | 19:56

1
На Калотина винаги тези месеци турчалята наоварват трафика за преминаващите българи, ами да сложат една табела и един митничар да се пропускат поне нашите граждани , но няма кой както винаги , българия отдавна е разделена на Васалите и всеки си гледа робите .

Добави коментар

Водещи новини