Прегрял двигател вдигна шуменската пожарна на крак

  • 26 юли 2018 10:33

  • 2107
  • 0
Прегрял двигател вдигна шуменската пожарна на крак
© Булфото (архив)

Пожарникарите в Шумен са били вдигнати на крак да гасят пожар насред пл. „Кристал“ около обед вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Според очевидците, подали сигнала, на площада е горяло „Ауди“, което е предизвикало и незабавната реакция от страна на огнеборците.

Притеснените минувачи, както и търговците от района, се засуетили притеснени, че пожарът, пламнал в двигателния отсек на автомобила, може да доведе до експлозия, щети и жертви.

Когато пожарникарите пристигнали на място обаче, установили, че от двигателя излиза не дим, а пара и тя е резултат на прегряване на автомобила и последвало изхвърляне на антифриз. С това драмата е била приключена.

В същото време стана ясно, че пишман крадци се оказали некадърни шофьори, отново Шумен. От полицията съобщиха, че при тях е подала сигнал 67-годишна жена, оплакала се, че ладата й „Самара“ е била открадната от паркинг на ул. „Дедеагач“. Тя успяла сама да си я открие малко по-късно, руското возило било зарязано от крадците, след като се оказало непосилно за тях да го управляват и успели единствено да катастрофират на ул. „Индустриална“. Работата по изясняване на случая продължава и е образувано досъдебно производство, но засега е срещу неизвестен извършител.

Последвайте канала на

Александър Томов
2107 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини