Йорданка Фандъкова: Всички ремонти са за доброто на гражданите

  • 19 юли 2018 08:10

  • 1912
  • 4
Йорданка Фандъкова: Всички ремонти са за доброто на гражданите
© Кадър БНТ

В момента реализираме мащабна програма – реконструират се улици, булеварди. Всички ремонти са с цел да бъде облекчен трафикът на София и за доброто на всички нас. Това коментира в студиото на "Денят започва" по БНТ столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и увери, че към момента въпреки лошото време всички обекти се движат в срок.

,,Няма как на определени места в столицата да не се образуват тапи, но въпреки това хората проявяват търпение, защото знаят, че промяната е за добро и е в интерес на всички нас'', каза Фандъкова.

По отношение на кварталните улици Фандъкова заяви, че тази година са отделени повече средства за тях, като районнните кметове имат задачата да координират процеса по тяхното обновяване и асфалтиране.

,,Работи се активно по тези места, отделно разполагаме и с програма за осветление. Разбира се, надявам се фирмите да изпълнят ангажиментите си както трябва, защото по договор са предвидени доста сериозни санкции'', заяви още столичният градоначалник.

Накрая Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска заяви, че в плановете на Столична община влиза и засаждането на нови дървета из столицата наесен.

,,По този начин ние полагаме грижа и за зелената система на София'', завърши тя.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1912 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
гошо

2018.07.19 | 09:49

3
Дори знаем имената на "гражданите",от ГРОПхунтата са и наистина им е добре.Толкова откраднаха и продължават да крадат.
до Гошо Прасето

2018.07.19 | 10:07

4
Гошко, Коледа идва!
анонимни

2018.07.19 | 08:49

2
НА ВНИМАНИЕТО НА Г-ЖА ФАНДЪКОВА - МНОГО ВИ МОЛИМ ВЗЕМЕТЕ СПЕШНО РЕШЕНИЕ ЗА РЕМОНТ И ПОДАРЕТЕ ПОНЕ ЕДНА ТОАЛЕТНА ЗА ПЪРВИЯ ЕТАЖ НА ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ НА НОИ - СОФИЯ ГРАД! С И БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ НЯМА ИЛИ НЕ НИ СЕ ПРЕДОСТАВЯ ДА ПОЛЗВАМЕ ТОАЛЕТНА ПРИ ПОСЕЩЕНИЕ НА ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ!
всички пари отиват

2018.07.19 | 08:42

1
във кампуса София. Във провинцията населението се топи със часове. До кога може да продължава това така ?

Добави коментар

Водещи новини