БНТ чупи клишетата за световното (видео)

  • 11 юни 2018 16:53

  • 5435
  • 1
БНТ чупи клишетата за световното (видео)
© Pixabay

Въпреки раздялата на националната телевизия с Методи Манченко, на “Сан Стефано” 29 явно тече сериозна подготовка за световното първенство.

От няколко дни в ефира на БНТ върви поредица от рекламни клипове, с които медиата промотира предаванията около Мондиала. Видеата представят водещите Камен Алипиев, Радостин Любомиров, Ивайло Ангелов и Илия Илиев в реални житейски ситуации, пише Topnovini.bg.

Така, например, Кедъра е изпреварен на касата от младо момиче в супермаркет и определя ситуацията като “засада”. Любомиров и Ангелов са на маса в ресторант, а Илиев е спрян от пътен полицай.

Общото между клиповете е и слоганът “Те разбират играта”. В предаването “Спортна треска” бяха показани кадри от мейкинга на видеопромотата, но не стана ясно към коя рекламна агенция са се обърнали от националната телевизия. Въпреки това клиповете чупят клишетата и дават заявка за нова и силна студийна програма. Кратките истории с водещите на БНТ вече стават популярни и в социалните мрежи.

Световното първенство по футбол в Русия стартира на 14 юни. От клиповете става ясно, че националната телевизия ще има три основни предавания - “Денят започва с футбол”, “Световното накратко” и “Трето полувреме”.

Последвайте канала на

Novini.bg
5435 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Евала

2018.06.11 | 18:27

1
Клипчето е забавно, явно почват да се разръчкват нещата там. Махнаха Манченко, вкарали са малко мисъл - да видим как ще им изглеждат студията по време на световното и ще го докарат ли поне мааалко като диемите...

Добави коментар

Водещи новини