Караянчева се отправя към стъпките на Ботевата чета

  • 27 май 2018 07:17

  • 1977
  • 2
Караянчева се отправя към стъпките на Ботевата чета
© Булфото (Архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще присъства на откриването на 72-ия Национален туристически поход „По стъпките на Ботевата чета. Козлодуй-Околчица”.

Той ще започне от 18.30 часа в Ботев парк в Козлодуй, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Преди това Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще разговаря с млади хора, решили да извървят стъпките на Ботевите четници. Тази година походът, в който се очаква да участват повече от 1000 младежи от цялата страна, е под патронажа на председателя на Народното събрание.

В 19.50 часа на палубата на Националния музей-параход „Радецки” председателят на парламента ще наблюдава възстановка на превземането на парахода от Ботев и неговите съратници, която ще продължи и на Козлодуйския бряг.

След това председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще участва в тържествения заря-проверка пред паметника на Христо Ботев в Козлодуй. Тя ще започне в 21.45 часа. Председателят на парламента ще произнесе слово по повод годишнината от подвига на Ботев и падналите за свободата на България.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1977 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Секиджам

2018.05.27 | 09:56

2
Важнотл е деца дали ще има, ама малко ме съмнява
mp

2018.05.27 | 09:09

1
dobre tce botev ne e jiv tce ako moje da vidi kakvi narodni izednici kato metresata cveta hodiat po negovite stapki bi se obarnal vav groba.

Добави коментар

Водещи новини