Караянчева ни напомни колко красива и силна е България

  • 05 май 2018 13:05

  • 3202
  • 6
Караянчева ни напомни колко красива и силна е България
©

"Нека бъдем горди, защото България е древна, силна и красива", отбеляза председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на пред жителите и гостите на Златоград, където днес започна празникът на чевермето, посветен на големия християнски празник – Гергьовден.

"Пазете дълбоко в себе си тази красота, усещайте я със сърцето и душата си, предавайте я на следващите поколения, защото само тук и сега може да се усети духът на родопчанина, онази любов, онази сила и трудолюбие, характерни за тези хора", заяви още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя е с народна носия от Кирково.

"Ние сме хора с големи сърца, с богата душевност и затова обичаме толкова много родния край, допълни председателят на парламента. Нека да запазим тези багри, които виждате в народните носии, и да ги предадем на поколенията, да бъдем горди българи, защото България е древна, силна, красива, където ние живеем точно тук и сега", посочи още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Пред журналисти тя заяви, че от всичко родопско най-много й помага духът, родолюбието и позитивността.

Председателят на Народното събрание пожела да има консенсус и разум в парламента, защото от политиците зависи бъдещето на държавата. „И трябва да бъдем единни – така, както пише на сградата на Народното събрание: "Съединението прави силата". Това е и девизът на нашето председателство. Нека бъдем разумни“, призова Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3202 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.05.06 | 08:34

6
ТЪПА СЕЛСКА ПРЪЧКА !!!!!!
бай уй,мийте на Деса дуловска сливата воняща

2018.05.06 | 08:34

5
2 диви селянки, тъпи, нагли - гнус
гост(

2018.05.06 | 08:34

4
Цялото ръководство на ГЕРБ се изсипа в Златоград,просто там е софрата,чеверметата ,удобно време да се срещнат с избирателите си
rib4ev

2018.05.06 | 08:34

3
патка с фалшива носия...вероятно пекинска
България

2018.05.06 | 08:34

2
Когато върнете 4 милиона българи от чужбина..може би..дотогава ще сте въздух под налягане като брата ви близнак по кражби бсп
mp.

2018.05.06 | 08:34

1
ah kolko interesno cveto da taka e tce si silna kato ibrik da silna si no dalec cveto ne si hubava.

Добави коментар

Водещи новини