Квартет "Славей" смая Цветан Цветанов (снимки)

  • 04 април 2018 14:42

  • 1301
  • 1
Квартет "Славей" смая  Цветан Цветанов (снимки)
© Фейсбук/Цветан Цветанов

„За мен бе удоволствие днес в Народното събрание да се срещна с прекрасните изпълнителки от Квартет "Славей". Те посетиха парламента по покана на народния представител от ГЕРБ-Разград Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, съобщи във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Талантливите певици изнесоха концерт в "Клуба на народния представител" и внесоха много настроение в душите ни в навечерието на най-светлия християнски празник - Великден. Председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на приветства жените от Квартет "Славей" и им благодари, че прославят България по целия свят и популяризират народната песен.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

Аз поздравих изпълнителките за това, че вече толкова години пазят българщината и им пожелах светли празници“, разказа още Цветанов.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

Последвайте канала на

Десислава Станева
1301 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СЛАВА НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ се се се ре

2018.04.07 | 14:04

1
ТОЗИ КВАРТЕТ Е СЪСТАВЕН ОТ КУРВИ рубладжиики

Добави коментар

Водещи новини