Стефан Балабанов: Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред (снимки)

  • 04 август 2017 15:39

  • 4305
  • 3
Стефан Балабанов: Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред (снимки)
© МВР

Стефан Балабанов: Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред, но и внимателни към българските граждани, давайте им шанс да се поправят. С тези думи зам.-министърът на вътрешните работи се обърна към 102-мата полицаи, които положиха клетва в Казанлък за встъпване в редиците на МВР.

Те завършиха успешно курс в Центъра за подготовка към Академията на Министерство на вътрешните работи и ще попълнят редиците на полицейските управление в Северна България. От името на министъра на вътрешните работи към младото попълнение в редиците на ведомството се обърна зам.-министър Стефан Балабанов.

„Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред, но и милостиви към българските граждани, давайте им шанс да се поправят. Защото не забравяйте, че заплатите, които ще получавате, ще са от всички тях.“ Той им припомни да са грижовни към възрастните хора, които често са подложени на престъпни посегателства.

„Днес вие ще се разделите окончателно и с романтиката в МВР. Очаква Ви изключително тежък труд и голяма отговорност!“, допълни още зам.-министър Балабанов и ги призова да се пазят и да пазят живота на всички български граждани.

Тържествената церемония в полицейската школа в Казанлък бе уважена и от зам. министъра Милко Бернер, ректора на Академията на МВР ст.комисар доц. Неделчо Стойчев, директора на ОДМВР-Стара Загора ст.комисар Георги Хаджиев, началника на РУ-Казанлък комисар Стойчо Крачолов, директора на полицейската школа комисар Красимир Иванов, представители на общината и областта.

Последвайте канала на

Novini.bg
4305 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.08.05 | 17:10

2
куха лейка .Не можеш хем да си безпощаден ,хем внимателен хем милостив да дадеш шанс на престъпник да се поправя .Тато беше казал -никакви такива ,всеки компромис води до ново престъпление.Грижовен само към спазващите реда и закона в държавата

2017.08.05 | 17:11

3
e кои закони държиш да се спазват най много ? тия които произведоха робовладелците ? тия за пътния грабеж ? или тия за корупцията ?
анонимен

2017.08.05 | 12:59

1
На мама послушкото, отличника! Аре марш на бачкане, че имаш още 102 еничара да храниш!

Добави коментар

Водещи новини