Нешка Робева: Убедена съм, че при Цвети е заболяване

  • 20 юни 2016 08:12

  • 7788
  • 6
Нешка Робева: Убедена съм, че при Цвети е заболяване
©

Убедена съм, че при Цвети е заболяване. Последното, което видях от нея и казах на Илияна да я води веднага при психиатър. Тя ми обеща, че като се върнат, ще я заведе. Не мога да съдя и да соча виновни. Самата гимнастика сега е различна, искат да стане безспорен спорт. Преди се сменяше за всяко световно или европейско съчетанията. При нас се иска здраво търпение и психика. В големия спорт влизат хора, които искат да се борят, искат да побеждават. Има най-различни методи за укрепване на психиката, всеки човек е различен. Някои правят определени подмятания, че в гимнастиката било така отборно, отборът си е отбор, но психиката им е много по-натоварена. Всеки може да сгреши, човешко е. Това заяви Нешка Робева в ефира на Канал 3 по повод инцидента с гимнастичката Цвети Стоянова.

"Научих два дни преди да заминат какво е станало. Тя отказа да замине. Предполагам, че Цвети е с една изострена чувствителност, а целият шум, които се вдига за медали и това е претоварило психиката й. Няма постоянен лекар със спортистите, а той може да хване едно такова състояние", каза още Робева. По думите й спортът в момента върви на автопилот. "Трябва да ги запазим от допълнителното напрежение", смята тя.

Според нея нашият народ злобее. "Беше правилно, че момичетата играха, иначе трябваше да се затворят във "Фейсбук" и да слушат всичко, което се говори", коментира Робева.

"Един треньор няма как да различи предстартовото състояние от някакво друго, ако не е бил обучаван специално за това. Няма как да знам, че тя е правила и други опити за самоубийство, трябвало е близките й да са до нея, да се грижат за нея и да й обърнат внимание", категорична е Робева.

Последвайте канала на

Калина Христова
7788 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.08.24 | 17:12

6
Тази ДС-пророчица, вместо да праща другите, първа тя трява да отиде на психиатър
ВАЖНО

2016.08.24 | 14:02

5
А АЗ СЪМ УБЕДЕН ЧЕ ТИ СИ НОМИНКЛАТУРНА ДЪРТА ВЕЩИЦА............ ША МРЕШ ЛИ НА ТОЯ ПОСТ ??????????????

2016.08.24 | 11:49

4
Хич ми е през фуя за тези боклуци.Нищо не ми влиза в джоба от това,а само излиза под формата на данъци.Смърт за тея некадърници прости.Да вземат 4 висши математики и две електротехники и да се научат да програмират плюс счетоводство и 5 езика писмено и говоримо за нищо.Проститутки разчекнати и тъпи и ще ми натрапвамте тези селски простачки,как не ви е срам!
Na Maika Ti

2016.08.23 | 09:09

3
PUTKATA

2016.07.06 | 10:02

2
Моята ДС-любимка,Нешка изкука
апостол василев

2016.06.25 | 21:55

1
НЕШКА ПРОРОЧИЦАТА СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ ! ГЛУПЦИТЕ ВСИЧКИ ПОЧИТАТ, ПЪК ГИ НЕ ПИТАТ КОЛКО СА ДУШИ ИЗГОРИЛИ ЖИВИ.... И ПРЕД ОЛТАРА БОГА ИЗМАМИЛ ! ИЗМАМНИЦИ ДУХОВНИ УБИЙЦИ НА ВСИЧКИ НИВА ! ИДВА ЛИ КРАЯ ???

Добави коментар

Водещи новини