Къмпингари отново протестират (снимки)

  • 14 март 2016 18:01

  • 1647
  • 1
Къмпингари отново протестират (снимки)
© Булфото

Любители на къмпингуването се събират пред храм - паметника "Александър Невски", предаде репортер на Novini.bg.

Те са там със своите каравани и кемпери, като настояват забраната и глобите за къмпингуване по родното Черноморие да отпаднат. "Искаме правила, а не забрани", "Ние не сме престъпници с палатки", пише на част от плакатите на протестиращите. Участниците в протеста обясниха, че трябва да бъдат въведени ясни правила и наистина да не се допуска замърсяване на природата. "Нека глобите бъдат за тези, които замърсяват наистина, а не за тези, които къмпингуват", казаха още протестиращите.

Припомняме, днес премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разпореди на депутатите от ГЕРБ да внесат предложения за промени в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. С тези промени забраната и глобите за къмпингуване трябва да отпаднат.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1647 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пиночет

2016.04.07 | 14:46

1
цялото ЗАСТРОЕНО БЕТОНИРАНО ЧЕРНОМОРИЕ не замърсява НИКОГА няма да стъпя в който ида е хотел и никои ама НИКОИ НЕ МОЖЕ дамии забрани да си къмпингувам ,бокл уци нещастни.наи малко частните фирми Н.С. ПРАВИТЕЛСТВО и др.

Добави коментар

Водещи новини