Спасиха удавник, получил удар в морето

  • 13 август 2013 16:24

  • 1576
  • 1
Спасиха удавник, получил удар в морето
© Булфото

73-годишен мъж е спасен от удавяне на Централния плаж във Варна, стана ясно от съобщение на лекари, осигуряващи медицинското обслужване на плажовете.

Инцидентът е станал при зелен флаг в 10.30 часа на Централния плаж във Варна.Мъжът е плувал спокойно, като изведнъж започнал да крещи за помощ и постепенно потъвал. След като го извадили от морето първа помощ му оказал медицинският екип – възстановено е дишането и сърдечната дейност, като се предполага, че е получил сърдечен пристъп във водата.

След стабилизирането на пациента, той е бил откаран в интензивното отделение на Университетска болница „Света Марина” за по-нататъшно лечение и наблюдение.

Спасители от Варна разказаха, че в неделя, при много бурно море в курорта „Св. Константин” екипите са спасили други двама мъже – българи, малко над 30 години.

Последвайте канала на

1576 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
уууууууууууу

2013.08.14 | 09:37

1
дееаа дъртаците ви недни, ние младите не можем да си позволим да отидем за ден на море, тия некролози си правят кефа. Няма да се оправи тая циганска дърава, затова ще мрете , като мухи ваща мама и боклуци!

Добави коментар

Водещи новини