Магистърските програми на Факултета по класически и нови филологии на СУ ще бъдат представени днес

  • 02 септември 2019 07:51

  • 380
  • 0
Магистърските програми на Факултета по класически и нови филологии на СУ ще бъдат представени днес
© Pixabay

Денят на отворените врати за магистърските програми на Факултета по класически и нови филологии в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е днес от 11.00 до 13.00 часа в Централното фоайе, в Ректората на СУ. Това съобщиха от висшето училище.

Форумът дава възможност на студентите в неформална обстановка да се срещнат с университетски преподаватели, за да зададат своите въпроси и да обсъдят магистратурите, които ги интересуват.

Срокът за записване в програмите е от 19 август до 10 септември 2019 г., а интервютата ще са на 12 и 13 септември.

Факултетът по класически и нови филологии предлага разнообразни магистърски програми, сред които са съвместни програми с преподаватели от различни специалности и факултети на Софийския университет, а също така и със специалисти от престижни институции и университети в чужбина. Част от програмите предлагат модули за специалисти и неспециалисти. В някои от тях обучението се води изцяло на английски или на друг чужд език.

Изучаването на езици е ключ към разбирането на света и другия, а преподавателите са медиаторите и преводачите на езиците и културите, посочват от СУ.

И отбелязват, че магистърските програми на Факултета по класически и нови филологии, чрез висококвалифицираните университетски преподаватели и добрата материално-техническа база, осигуряват задълбочена подготовка, солидни знания и престижна диплома, които отварят нови перспективи за личностно развитие и успешна кариера на младите хора.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
380 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини