БДЖ ще представи на Централна гара София възможностите за дуално обучение

  • 18 юли 2019 15:01

  • 343
  • 1
БДЖ ще представи на Централна гара София възможностите за дуално обучение
© Булфото (архив)

На 19-и юли (петък) на Централна гара София HR екипът на „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД ще представи програмите за дуално обучение, които дружеството предлага съвместно с партньорските си учебни заведения.

На специален щанд, разположен на информационното гише в средата на чакалнята на гарата, служители на БДЖ ще разясняват на всеки заинтересован подробности за възможностите на дуалното обучение. Желаещите да научат повече за предлаганите програми могат да посетят Централна гара София от 09:30 ч. до 17:00 ч. по време на разяснителната кампания, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Като работодател, за компанията това е възможност да привлече млади хора и да насърчи придобиването на квалификации по застрашени професии, които обаче са с ключово значение за дейността на единствения железопътен оператор за превоз на пътници на територията на страната.

Чрез проекта „Заедно напред” на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД се осъществи съвместно сътрудничество с професионалните гимназии по транспорт в София, Горна Оряховица и Мездра за дуална форма на обучение. Целта е да бъде изграден добре работещ механизъм, който да предоставя на обучаващите се кадри още от гимназиално ниво възможност за професионална реализация.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
343 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
какво

2019.07.18 | 15:52

1

както е това дуално бе мам* ви. говорете на български, стига с тия вносни чуждици. използват гръмки чуждици за елементарни изкази за да звучат много велико, а се оказват ташак работа.

Добави коментар

Водещи новини