Вицепрезидентът: Да ценим учителската професия, както повеляват българските традиции

  • 22 март 2019 14:23

  • 253
  • 0
Вицепрезидентът: Да ценим учителската професия, както повеляват българските традиции
© Президентство

Ако искаме най-свидното – децата ни, утре да живеят в един по-добър свят, трябва да ценим учителската професия, да се борим за нейното място, да уважаваме учителите. Така, както повеляват традициите на българското образование.“

Това заяви вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , в приветствието си по повод 140-ата годишнина на 55 Средно училище „Петко Каравелов“ в столицата, съобщиха от пресцентъра на президентството. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , бе официален гост на тържествения концерт, който се проведе в зала 1 на Националния дворец на културата. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , определи родителите като най-големите съюзници на учителите в тяхното дело. „Учителите не са наши опоненти. Те също са родители, те имат нашите тревоги и съмнения, надежди и мечти. Трябва да работим заедно с тях за децата ни“, отбеляза вицепрезидентът.

На учителите Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , пожела сила и кураж в мисията да дават знания, да възпитават, да изграждат личности. „Вие имате много важна задача – да се справяте с агресията и отчуждението, да компенсирате онова, което ние, родителите, често забравяме да казваме на децата си. Благодаря Ви от сърце“, заяви вицепрезидентът.

Да бъдат добри и толерантни пожела на учениците Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. „Най-добрият лек за всички злини е свободата. Това бе веруюто на вашия патрон Петко Каравелов. Бъдете му верни и вие. Бъдете свободни хора! Не се страхувайте да отстоявате мнението си, бъдете сигурни в себе си дори да срещате съпротива“, заяви вицепрезидентът. „Модерна България е във ваши ръце, силна държава се гради от силни личности“, подчерта Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
253 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини