15-годишната, пребила ученичка в Габрово, била с проблемно поведение

  • 12 март 2019 08:49

  • 4657
  • 1
15-годишната, пребила ученичка в Габрово, била с проблемно поведение
©

В Габрово е започнала работа с децата, участвали и станали свидетели на бой между две момичета в центъра на града в неделя – 10 март. За инцидента се разбра от клип, публикуван в социалните мрежи. По-късно стана ясно, че 15-годишна ученичка бие своя съученичка, а клипът е заснет от момче. Свидетели са и други деца.

Класната на пребитото момиче – Боряна Стоянова, е разговаряла с майката на детето. Момичето няма сериозни наранявания, но има препоръка да остане известно време вкъщи.

Учителката коментира пред БТВ, че двете момичета са били приятелки.

Полина Помакова, педагогически съветник в училището на двете деца, каза, че досега не са имали сериозни проблеми с агресивното момиче. Имало е проблемно поведение но не се е стигало до крайности, уточни тя.

Предстои инцидентът да бъде обсъден на педагогически съвет, който ще реши как да се работи с агресивното момиче, каза Албена Лечева, зам.-директор на училището.

Родителите на пострадалото момиче все още не са внесли жалба.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4657 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stamat

2019.03.13 | 14:00

1

Едно време такива, ги успокояваха в ТВУ. Там, ако наистина не си курназ, набързо ставаш мек и добричък и ти се иска да ходиш на училище всеки ден по седем часа! Да не говорим, че забравяш всякакви екшъни!

Добави коментар

Водещи новини