Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа": Родителите са нагли

  • 16 февруари 2018 15:47

  • 6146
  • 3
Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа": Родителите са нагли
© Pixabay

Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа" се обяви против видеонаблюдението в образователните институции. Българският учител не е престъпник, за да бъде следен или наблюдаван, се казва в становище на съсловната организация.

Припомняме ви, че няколкото случаи на насилие в детски градини провокираха протести на родители в големите градове на страната.

"Исканията на родителските организации са нагли, безотговорни, лишени от образователна логика. Българският учител е най-контролираният, атестираният, сниманият, критикуваният. Няма уважаваща себе си страна, в която учителят да се извинява публично и да се оправдава за приложените от него мерки. Няма цивилизована нация, която да не вярва на учителя и да го подлага на ежедневен шпионаж", казват от синдиката.

Синдикатът заявява, че ако просветното министерство и останалите институции не предприемат адекватни мерки за защита на българския учител от родителската и ученическа агресия, може да се стигне до национални безсрочни протести.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6146 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
asdf

2018.02.21 | 08:40

3
пак ни пързалят по някаква пързалка с изведнъж откритото насилие. май под сурдинка пак ще притикват толерастията и джентър идеологията. търсят други пукнатини. лелките и учителките винаги са крякали на децата. иначе как да ги озаптиш. аз не мога да се оправя с едно пишлеме,
Коста

2018.02.21 | 08:40

2
Абе, като зашамарят техните УЧИТЕЛСКИ деца, ще ги видя кой е нагъл!Първи ще скочат срещу своите и ще ги оглозгат даже!
Макаренко

2018.02.21 | 08:40

1
Камери и в семействата - на скъпите деца с повече неизвинени отсъствия, натрупани наказания и агресивно поведение!

Добави коментар

Водещи новини