Прекратете недопустимото явление деца да раждат деца, призова проф. Константинов

  • 17 юни 2015 08:36

  • 1840
  • 4
Прекратете недопустимото явление деца да раждат деца, призова проф. Константинов
© Булфото

Аз думата „роми“ не употребявам, защото самите цигани се самонаричат цигани. Китайците казват, че за да се справиш с един проблем трябва да го назовеш. В България политиците замазват проблема по този начин, като не го наричат с истинското му име.

Това коментира в сутрешния блок на бТВ проф. Михаил Константинов, помолен да коментира незаконните постройки в циганските гета и неправомерното използване на ток и други консумативи там.

Не е нужно да наказвате всички, но поне тези, които са хванати, обясни проф. Константинов, според когото е излишно и не е правилно сега тепърва да се бутат незаконните постройки.
„Ние сами сме им позволили да се населят там“, изтъкна той.

Според Константинов в България съществува недопустимото явление деца да раждат деца. „При това положение родените от деца деца имат билогични дефекти. Тази практика по някакъв начин трябва да бъде прекратена, а за децата, родени по този начин, да бъдат положени необходимите грижи“, обясни той.

Когато една 12-годишна роди, тя няма как да си гледа детето, категоричен бе професорът.

Ние абсолютно справедливо се дразним на безрасъдната циганска престъпност, на мнение е той.

От една страна стоят белите якички и крадат, а от другата страна едни абсолютно обезумели хора, които правят същото, допълни Константинов.

Това, което се случва в САЩ, е много по-страшно от това, което се случва в България. Чернокожото население разрушава Детройт. Ето това е нещо като гражданска война, аз се надявам, че това в България никога няма да се случи, допълни проф. Константинов.

Всеки проблем има решение, ако няма, значи няма проблем. Но аз се страхувам, че скоро в България няма да има демократично решение, отбеляза експертът и подчерта: „Единствено и само спазването на законите ще реши проблема“.

Последвайте канала на

1840 4

Коментари 4

Добави коментар

2015.06.30 | 17:02

4
Как да го прекратим? Да монтираме камера в стаята на Асан и да дебнем като го мушне на Айшето да тичаме и да му го вадим ли?

2015.06.25 | 16:37

3
За спазването на законите трябва да има кой да следи спазването им,а не политиците да ни създават проблеми като нехайстват и на всичкото отгоре да ни ограбват.Едва се издържа в тази държава,даси унижаван и ограбван ,че и циганите и те се наредиха на опашката да правят същото.Трябва драконски ред и дисциплина,уважение към тези които работят и градят държавата.Правила и морал.

2015.06.25 | 10:29

2
Въвеждане на Робовладелски строй, за циганите!
само добри пожелания

2015.06.25 | 10:28

1
Браво професоре,но отново само приказки и нищо конкретно.Сега вашата партия е на власт и ако наистина обичате родината си и приемете спешно закон да речем която роди под 18 няма да НЕ получава ПОМОЩИ до живот.Българките ,който ще засегне това са от порядъка на 0.0001% но циганите гласоподаватели 99% и всичко веднага ще си дойде на мястото.

Добави коментар

Водещи новини